Olay Active Hydrating, Emulsja nawilżająca na dzień do cery normalnej i mieszanej

• 20 lutego 2015 o 13:03
    Moja ukochana!
    Jestem posiadaczką cery tłustej, skłonnej do zapychania i powstawania niedoskonałości. Trudno znaleźć mi dobry krem na dzień, który jednocześnie będzie nawilżał moją twarz nie powodując przy tym jej szybkiego przetłuszczania czy powstawania zaskórników. Ta emulsja spełnia moje oczekiwania w 100%! Plusy: + bardzo dobrze nawilża, + nadaje się pod makijaż, + bardzo szybko się wchłania praktycznie do matu, + ma śliczny zapach, + jest wydajna, + bardzo zadowala mnie stosunek ceny do pojemności (i oczywiście jakości!), + nie pogarsza stanu mojej kapryśnej cery, a wręcz mam wrażenie, że poprawia jej kondycję, + dobrze sprawdza się również w roli kremu na noc, jeśli akurat nie chcę nakładać na noc produktów z kwasami czy cięższych kremów. Minusy: - brak! jest moim ideałem i będę jej wierna, dopóki będą ją produkować! :) Używam tego produktu od: trudno stwierdzić Ilość zużytych opakowań: kilka opakowań
    omg21
    13 maja 2014 o 21:15
    Nie jest zly
    Jakoś mocno mi nie przypasowała. Emulsja zła nie jest, nawilża dość dobrze, jednak dość długo schnie co nie nadaje się na moje "szybkie ogarnięcie", zdecydowanie wole krem z tej serii. Ładny zapach. Bardzo fajne opakowanie. Fajnie działa na "napiętą" skóre.
    Ara008
    6 maja 2014 o 22:24
    dobry pod makijaż
    Kupiłam za poleceniem pani w drogerii chciałam coś lekkiego co nawilża w rozsądnej cenie... Plusy: -cena 22zł stosunkowo nisko -jest dobry pod makijaż ponieważ nie roluję się,nie świeci się po nim twarz,nie zostawia tłustego czy lepkiego filmu zostawia za to twarz miękką,gładką i lekko zmatowioną czyli dobrze przygotowaną pod makijaż -ładny i przyjemny zapach i przez to też chętnie go używam bo nienawidzę jak coś mnie dusi czy mdli -jest dosyć wydajny ja go stosuję 2 miesiące i jest jeszcze na tyle bym go jakieś 2 tygodnie mogła używać.Z początku używałam go 2 razy dziennie a od 3 tygodni tylko rano przed makijażem bo na noc jednak coś bardziej nawilżającego musiałam stosować Minusy: -raczej słabo nawilża dlatego na noc używałam coś mocniejszego Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: prawie jedno całe
  • 5 kwietnia 2014 o 20:41
    udany
    Mam wersje z Irlandii która lekko różni się opakowaniem od polskiej.Sam kremik ma niezwykle lekką konsystencje bardzo dobrze się rozprowadza,bardzo szybko się wchłania.Ładnie pachnie i jest mega wydajny.Mam cere mieszaną.Bardzo odpowiada mi to jak delikatnie nawilża skóre nie przetłuszczając przy tym strefy T. Nie uczulił i nie pozapychał.Fajny naprawde można polecić Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 5 kwietnia 2014 o 20:35
    Dobrze nawilża
    Mam mieszaną cerę ze skłonnością do niedoskonałości. Ciężko mi dobrać krem, aby mi nie obciążał skóry. Skuszona dobrymi opiniami, kupiłam tę emulsję i jestem zadowolona. Emulsja ma naprawdę fajne działanie - dobrze nawilża moją buzię, nie przeciąża jej. Szybko się wchłania i nie powoduje świecenia - jest to bardzo fajny krem pod podkład. Jest bardzo wydajna i jak na kosmetyki tej firmy w bardzo przyjaznej cenie. Na pewno znowu ją kupie. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie