Sally Hansen Teflon Tuff Extra Strenght Nail Protector (Odżywka do paznokci)

• 29 maja 2012 o 21:53
    wzmacnia i odżywia paznokcie
    Stosuję tą odzywkę już 3 rok i muszę przyznać, że wg mnie nie ma sobie równych. Wiele lat borykałam się z problemem obgryzania paznokci (stres). Miałam bardzo łamliwe, rozdwajające się paznokcie z brzydkimi zadziorami. Stosowałam rożnee odżywki i olejki na wzmocnienie paznokci (głownie z avonu) ale bez efektu. Dopiero ta odzywka mi pomogła. Moje paznokcie odżyły i są bardzo mocne i bez problemu moge je zapuścić (mimo codziennego mycia naczyń bez rękawiczek) Cena przystępna, minusów brak - czego chcieć więcej ? POLECAM Używam tego produktu od: 3 rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
    sylawre
    11 kwietnia 2011 o 20:52
    ok
    To jedna z najlepszych odżywek jakie miałam, stosuję ją bez kolorowego lakieru. Jest dość trwała i ma odpowiednią konsystencję, a paznokietki są super mocne i nie łamią się, jest poprostu super!
  • 5 kwietnia 2011 o 0:26
    Tragedia
    Czytam opinie pozostalaych wizazanek i jestem zaskoczona. Zastanawiam sie czy to ja trafilam na taka ferelna odzywke czy po prostu ona taka jest. Odrazu dodam,ze kupilam ja w jednej ze sprawdzonych drogerii internetowych, gdzie raczej wiekszosc produktow sprawdzila sie. Odzywke kupilam,poniewaz w ogole nie moglam zapuscic paznokci. Lamaly sie, byly slabe. UZywalam jej dwa miesiace w miedzyczasie niczego nie podejrzewajac moje paznokcie zaczely po prostu rozdawajac sie i schodzic platami. Nigdy wczesniej tak nie mialam. Odstawilam odzywke by sprawdzic czy to ona powoduje te rozdawajanie... i niestety po jakims czasie okazalo sie,ze tak. Teraz paznokcie rosna normalnie i nie rozdwajaja sie do tego stopnia ze mi pol paznokcia sie rozdwajalo i sciagalam go platem. Dlatego nie polecam. Dla mnie nie zrobila nic, a nawet jeszcze na mius poniewaz przyczynila sie do pogorszenia stanu moich paznokci, a to mija sie z celem takiego produktu.
  • 12 października 2010 o 10:37
    Świetna
    Odżywkę kupiłam zachęcona pozytywnymi opiniami Wizażanek. Nie zawiodłam się. Odżywka jest bardzo dobra, już po kilku użyciach paznokcie odzyskały życie. Teraz są twarde, nie łamią się, a maluje je raz w tygodniu. Warta swojej ceny, choć ja kupiłam ją na Allegro i też jest dobra a kosztowała 8,99 :) Polecam i na pewno będzie ona moją ulubioną odżywką. Używam tego produktu od: 3 m.-sc. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    emi_87
    23 maja 2010 o 0:04
    mógłby być lepszy, ale jest ok
    odżywkę kupiłam w celu wzmocnienia cienkiej płytki paznokciowej i wyeliminowaniu przebarwień powstałych na skutek stosowania żelu akrylowego tej samej firmy (prep. pod nazwą "Hard as nails"). odżywka całkiem dobra, przedłuż trwałość lakieru,ładnie nabłyszcza (konieczne 2 warstwy), odżywia paznokcie. myślę,że lepszej bazy pod lakier nie znalazłam. nie daję jej 5*, gdyż nie zapobiega rozdwajaniu, łamaniu się paznokci. z drugiej strony zdaję sobie sprawę,że wielogodzinną pracę w rękawiczkach bez szwanku zniósłby tylko akryl lub żel zakładany u kosmetyczki. Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1