Garnier Fructis, Intense Anti-Frizz [Force Lissante Anti-Frisottis] (Kuracja - serum wygładzające)

• 24 września 2012 o 12:39
    Średnie.
    Używałam tego serum około 10lat temu. Próbowałam wtedy okiełznać moje falujące puszące się na końcach włosy. To serum nie obciążało włosów tak, jak mleczko z serii nutri gładki. Efekt wygładzenia też był niezły. Niestety, utrzymywał się tylko do wyjścia na zewnątrz, niezależnie od warunków tam panujących. Gdy siedziałam w domu, to włosy po koło 3-4 godzinach również zaczynały żyć własnym życiem. Używam tego produktu od: używałam jakieś 10lat temu Ilość zużytych opakowań: dwa lub trzy
    pgosia
    17 października 2005 o 2:10
    FAJNY
    Dla mnie całkiem bardzo w porządku. Włosy wprawdzie nie są kręcone, ale lubią się falować, a ja za tym zdecydowanie nie przepadam. Po zastosowaniu 2-3 "psiknięć" rozczesywanie nie stanowi problemu, a po wysuszeniu są gładkie, proste i powabne :-) Superancko :-) Opakowanie zużyłam w przeciągu pół roku, więc spoko - wydajny. Polecam. Używam tego kosmetyku od/ ilość zużytych opakowań: 1 całe op. Recenzja: ...
    toszi
    18 września 2005 o 23:48
    fajny
    Jak dla mnie ten preparat jet bardzo dobry. Mam suche zniszczone farbowaniem i suszarką włosy. Już po pierwszym użyciu włosy zrobiły się mięciutkie i błyszczące. Wyglądają na zdrowe! stosuję 2 aplikacje ( nie można przesadzić z ilością) na włosy średnio długie do ramion. Dodatkowo używam prostownicy i włoski wyglądają super. Następnego dnia są równie proste i gładkie. Jestem bardzo zadowolona z efektów.
    Nora
    7 sierpnia 2005 o 21:15
    Nie dla mnie
    Kolejny produkt Fructis, który nie służy moim włosom. Serum odrobinę wygładza włosy, żadna rewelacja Poza tym skleja włosy, czuje jakbym nałożyła mocny żel. Nie tego oczekiwałam. Serum jest bardzo wydajne. Cena za wysoka. ilość zużytych opakowań: pierwsze i ostatnie
  • 3 lipca 2005 o 19:44
    Max wydajności
    Po pierwszym i drugim użyciu byłam zachwycona. Włoski idealnie wygładzone- żadnego sterczącego na bok kłaczka. Ale później ten efekt jakby zanikł. Włosy pięknie pachną i łatwo się je rozczesuje dlatego używam tego serum jako odżywki i tę rolę spełnia. Trzeba tylko uważam aby nie nałożyć jej za dużo. Może wtedy obciążyc włosy i sprawić, że będą się szybciej przetłuszczały. Zauważyłam też, że kiedy jej użyję częściej elektryzują mi się włosy- nie mogę jednak dojść czy to na 100% od tego (tak 90% pewności). Kupię ją jeszcze, bo jako odżywka jest niezła, szczególnie zyskuje kiedy się śpieszę- użycie trwa dosłowie 10 sekund.