Top Choice Hypoallergenic Glass Nail File Nail Care System Pilnik do paznokci szklany hypoalergiczny

Top Choice Ncs Pilnik Szklany 7965

• 4 marca 2011 o 15:43
    Fajny pilnik
    Uważam, że jest to fajny pilnik, znacznie lepszy od wszelkich papierowych czy metalowych. Pilniki szklane ogólnie są najbardziej polecane do paznokci. Nie ściera się szybko i piłuje w porządku. Niestety przypadkiem siadłam na nim i złamał mi się na pół;( Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    nikiii
    3 listopada 2010 o 12:49
    Polecam!
    Kupiłam go jakieś dwa, trzy lata temu, a że nadal spisuje się świetnie, to postanowiłam dodać swoją opinię na jego temat. Wcześniej używałam pilników papierowych, które pozostawiały jakby \"zadziory\" na końcach paznokci. Strasznie mnie to irytowało, więc skusiłam się na ten szklany, gdyż wcześniej zobaczyłam go u znajomej w kosmetyczce. Piłuje się nim lekko. Paznokcie są ładnie podpiłowane, gładkie na końcach. Pilnik wystarczy od czasu do czasu umyć wodą z mydłem i jest jak nowy. Myślę, że na bardzo długo jeszcze posłuży, dlatego zachęcam do wypatrywania go na półkach sklepowych :) Aha, jedyny minus to to, że przez nieuwagę może się złamać ;) Używam tego produktu od: ok 2,5 roku Ilość zużytych opakowań: ciągle ten sam
    kadom
    10 lutego 2010 o 15:43
    Bardzo dobry
    Bardzo praktyczny, łatwy w utrzymaniu(po użyciu wystarczy spłukać pod bieżącą wodą ), estetyczny (fajne kolory). Jest trwały: dopiero po setnym wylądowaniu na terrakocie niestety stłukł się :-P POLECAM! Używam tego produktu od:paru miesięcy Ilość zużytych opakowań:
  • 22 stycznia 2010 o 23:19
    Fajniutki
    Pilnik kupiłam z ciekawości: A co to takiego????? I mogę śmiało stwierdzić, że to była miłość od pierwszego piłowania. Jest delikatny, nie szarpie paznokci, błyskawicznie piłuje. Używam go od miesiąca, a dalej wygląda i piłuje jak nowiutki. Po użyciu można go umyć pod wodą co jest dodatkowym plusem Używam tego produktu od:1 miesiąca Ilość zużytych opakowań:pierwszy
    dotka95
    21 stycznia 2010 o 19:57
    Dobry
    Pilnik jest bardzo delikatny. Nic nie szarpie, nie robi zadziorów. I jest niezwykle dokładny i szybki, raz dwa można spiłować nim nawet długie paznokcie. Niestety po krótkim czasie użytkowania trochę mi się stępił, ale nadal daje radę. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1