3-Helisa Prof. Przybylski Kolagen Aktiv, Biały

5 na 51 opinię

• 20 lutego 2012 o 16:43
    Rewelacja wśród kolagenów!
    Kolagen biologicznie aktywny i to polskiej firmy, którego działanie jest już widoczne po pierwszym opakowaniu.Doskonale wygładził moje niedoskonałości, rozjaśnił przebarwienia na twarzy i pod oczami. Stosuję kolagen biały od dwóch lat z przyjemnością i uzyskuję widoczne efekty. Poleciłam go moim koleżankom, które też są zadowole z rezultatów mimo wysokiej ceny, którą odczuwa się w budżecie domowym, a także konieczności użycia dodatkowego kremu po kolagenie, który daje uczucie "ściągania" skóry.Firma oferuje też linię bardziej ekskluzywną, której produkty zakupiłam. Dodam tylko, że Maska do włosów działa tak jak zapewnia producent:) Polecam wszystkim, którzy chcą zadbać o swoją urodę naturalnymi składnikami stsowanymi w recepturach kosmetyków!