Elancyl Relaxing Spray for Tired Legs Spray na zmęczone nogi

• 7 lipca 2013 o 22:28
    Na spuchnięte nogi i problemy z krążeniem- ideał
    Jestem osobą ogólnie zdrową, żadnych problemów z tarczycą czy coś, ale latem w upałach moje stopy i kostki szybko puchną i nic im nie pomaga jak się nagrzeją. Musiałabym cały dzień siedzieć z nogami w zimnej wodzie. Od razu po aplikacji żelu, opuchlizna w wyraźny sposób schodzi. Kosmetyk daje mega uczucie chłodu i drenażu. Czuję że faktycznie pobudza krążenie. Jego działanie sprawdziłam maksymalnie w Barcelonie gdzie w dzień i w nocy jest 30 st. C. Ja od rana zwiedzałam, w nocy imprezowałam a stopy były jak bochenki i gdyby nie aplikowanie żely przed snem, to by chyba wybuchły. Żadne apteczne maści na problemy z krążeniem mi tak nie pomagały, poza tym każdy lek ma skutki uboczne , a ten balsam nie. Teraz na wakacje znowu planuję go kupić. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 pełne opakowania
  • 11 grudnia 2012 o 22:20
    Natychmiastowa ulga dla obolałych nog
    Wielkie brawa dla producenta za ten produkt – przynosi natychmiastowa ulge zmeczonym, obolalym nogom. W lecie bardzo dobrym pomysłem jest uzycie sprayu trzymanego wczesniej w lodowce. Wielka zaleta jest mozliwosc uzycia bezposrednio na skore nog, jak i przez rajstopy. Produkt wchlania się bardzo szybko, ma kolor zielony. Kolejnym plusem jest dzialanie dozownika pod każdym katem. Zapach jest mentolowo-roslinny. Produkt jest wydajny. Dzialanie poteguje wykonanie masazu zalecanego przez producenta. Same zalety. Polecam !!! Używam tego produktu od: w lecie zuzylam 2 opakowania Ilość zużytych opakowań: dwa pełnowymiarowe
    Jenna__
    2 listopada 2012 o 13:27
    Naprawdę działa!
    Spray stosuję, gdy przez wiele godzin \'eksploatuję\' moje nogi i czuję, że są zmęczone, ciężkie. Spryskuję całe nogi, od stóp po uda, wykonuję masaż, jaki zaleca producent i po kilku minutach ciężar znika. Nogi są lekkie, jakbym dopiero wstała z łóżka. Pajączki nie znikają, ale regularny masaż połączony ze stosowaniem kosmetyku powoduje, że nie pojawiają się nowe. Kosmetyk działa tak, jak obiecuje producent. Cudo! Duży plus za naturalny, miły, ziołowy zapach i za multipozycyjny spray (przy pryskaniu nóg to duże udogodnienie). Jedynym minusem jest wysoka cena, ale czasem można kupić 2 kosmetyki w cenie 1. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: właśnie skończyłam trzecie
    Ajiv
    17 stycznia 2012 o 8:45
    Ulga dla zmęczonych i ociężałych nóg
    Spray zakupiłam, ponieważ potrzebowałam coś na ociężałe nogi, które dokuczają w ciązy jednak częściej. Jak sie sprawdził? + wydajny + daje natychmiastowe uczucie lekkości i chłodu + zawiera naturalne ekstrakty roślinne(ruscus aculeatus,viburnum prunifolium) oraz substancje uszzcelniającą naczynia krwionośne + instrukcja masazu na opakowaniu (załączone poniżej) + możliwe do stosowania nawet na rajstopy i przy odwróconym flakonie, co jest niezwykle praktyczne + piękny zapach, zielono-metnolowy +/- wysoka cena, niemniej kosmetyk wydajny Spray jest świetny - zarówno pod względem funkcjonalności opakowania jak i efekyywności płynu. Ponieważ jest on na bazie alkoholu, szybko wietrzeje co jest plusem w przypadku stosowania go na rajstopy, czy w trakcie podrózy,malym jednak minusem gdy chcemy zrobić masaż i drenaż żył. Niemniej efekt chłodzący sie utrzymuje conajmniej 25 minut, co uprzyjemnia łagodny (głaskany) masaż, zalecany przez Elancyl. Szybko przynosi ulgę z uwagi na chłodzący efekt mentholu jak dzialanie przeciw ociężałości wyciągu z ruszczyka i kaliny koralowej. Hesperidin methyl chalcone wzmacnia ściany naczyń krwionośnych. Po prostu ulga. Kosmetyk bardzo dobry. Polecam. Poniżej zamieszczam skład dla wnikliwych: aqua,sc alcohol 39-c(alcohol denaturat), ruscus aculeatus roqt extract, peg-4, peg-40 hydrogenated castor oil, menthyl pca, viburnum prunifolium extract, acrylates/acrylamide copolymer, alpha-isomethlionone, benzyl benzoate, bezyl salicylate, blue 1(CI 42090), butylphenyl methylpropional, carbomer,cital, citronellol, dextran sulfate, fragrance, green 3 (CI 4205),hesperidin methyl chalcone, hexyl cinnamal, limonene, linalool, menthol, mineral oil(paraffinum liquidum),polysorbate 85, tetrasodium edta, triethanolamine, xantham gum Używam tego produktu od: miesiąc ilość zużytych opakowań: 1 x125ml _____________________________________________________________ Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.