Pharmaceris F, Fluid matujący z laktoflawiną SPF 20

• 29 grudnia 2015 o 13:31
    Nigdy więcej!
    Podkład jak dla mnie ma same minusy. -zapycha -po pierwszym użyciu pojawiły mi się bolące wypryski, które goiły się 3 tygodnie -tłusty -ciężko go zmyć, po nałożeniu nie mogłam go zetrzeć -czuję, że po nałożeniu moja skóra nie oddycha -gdy go używałam to pytano mnie czy na pewno dobrze się czuję, bo wyglądam niewyraźnie Nigdy więcej go nie kupię. Zyskałam tylko twarz pokrytą wypryskami utrzymującymi się kilka tygodni. Strata pieniędzy. Odradzam! Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: nieskończone 1, które musiałam wyrzucić
  • 30 czerwca 2015 o 15:00
    Może być, choć nie matowi.
    Podkład ten dostałam od koleżanki, bo dla niej był za ciemny. Dla mnie okazał się okej, nie pozostawia smug, nie tworzy maski, choć nie matuje. Po kilku godzinach na twarzy powstaje wręcz tafla. Jest trwały, konsystencja nie jest toporna, choć pod koniec ciężej rozprowadza się. Zapach mi przeszkadzał. Miałam odcień Ivory 01 Konsystencja: nie posiada grudek, dosyć łatwo rozprowadza się, nie ciemnieje na twarzy. Działanie: zaraz po aplikacji podkład wygląda dobrze na twarzy. Jest ona zmatowiona a koloryt wyrównany. Wraz z pudrem utrzymuje się krótko, po 3 godzinach twarz (szczególnie czoło czy nos) świeciły się, czyli niekoniecznie nadaje się do cery mieszanej w kierunku tłustej. Kolor miałam dobrze dobrany, nie odcinał się od szyi. Nie wchodził w zmarszczki pod oczami czy na powiekach, dobrze współgrał z bazą pod cienie, z korektorem już gorzej, ale nie było tragedii. Gdyby efekt matu utrzymywał się chociaż z 8 godzin to polubiłabym na dłużej ten kosmetyk. Opakowanie: ma wygodną pompkę, która pozawala maksymalnie wykorzystać produkt. Jedynie co może być minusem to to, że nie można sprawdzić ile kosmetyku zostało i możemy zostać z twarzą na pół \\\'umalowaną\\\' ;). Ale podstawiając opakowanie pod lampę można ocenić gdzie sięga denko. Ładnie zachowana szata graficzna, klips jest poręczny, opakowanie łatwe do przechowywania w kosmetyczce. Zapach: nie podoba mi się, z początku ładnie pachnie aptecznym kosmetykiem, ale po chwili wyraźnie mi śmierdzi, ciężko mi opisać czym, ale tak jakby był zepsuty. Może to zwyczajnie taka jego cecha. Dostępność: spotykałam go tylko w aptekach. Plusy: - wyrównuje koloryt - jest wydajny - pompka nie zacina się - opakowanie wyciska produkt do końca +/- nie matuje, nic a nic - zapach nie podoba mi się - opakowanie nie pozwala na sprawdzenie ile produktu pozostało Minusy: nie mam. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2/3 opakowania 30 ml.
  • 5 listopada 2014 o 14:11
    nie dla mojej cery
    Skusiłam się raz na ten fluid z sentymentu do jego kryjącego kolegi. Ten jednak nie sprawdził się na mojej cerze. Odcień pasował nieźle, jednak bardzo wysuszał. Po jakimś czasie od nałożenia ze skóry schodziły mi dosłownie płaty skóry. Nie było opcji, żeby makijaż wytrzymał chociaż pół dnia. No i bardzo brudzi. Z całym sentymentem, jestem na nie Używam tego produktu od: użyłam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 20 września 2014 o 20:46
    JESTEM NA TAK!
    Długo szukałam doskonałego podkładu dla mojej cery trądzikowej. Po wielu rozczarowaniach w końcu trafiłam na ten właściwy! PLUSY +odcień doskonale pasujący do mojej skóry (natural) +nie ma efektu maski +nie zapycha porów +cena nie jest specjalnie wygórowana MINUSY -brak Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: mniej niż pół opakowania
    bozen22
    25 czerwca 2014 o 11:06
    GENIALNY ! MÓJ HIT !
    sprawdził się!! w końcu dobrałam porządny podkład do swojej cery naczynkowej z rozszerznymi porami.On jest najlepszy ! nigdy nie mogłam trafić na podkład który przykryje moją zaczerwienioną cerę z delikatnymi przebarwieniami i nie będzie tworzył na cerze łuszczenia. Pharmaceris spisuje się na medal-zero łuszczenia, ładnie zakrywa wszelkie przebarwienia na skórze, rozszerzone pory, nie złuszcza mi skóry po nałożeniu podkładu przy nosie jak to zawsze przy stosowaniu innych podkładów. Mam odcień tanned i ładnie on wygląda na twarzy ponieważ jestem opalona i fajnie się on prezetuje do reszty ciała. Nie zmaienię tego podkłądu na żaden inny!jest wart na pewno swojej ceny-po nim tak samo nie wyskakują mi żadne zaskóniki. To jest HIT jeśli chodzi o podkład dla osób z problemami skónymi!!! bardzo polecam Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie