Essence Vampire`s Love EDT

lauris
    14 października 2013 o 15:08
    na 6 z plusem!
    cudowny, słodki, mocny i długo utrzymujący się zapach. nic dodać nic ująć, a do tego tak niska cena. :) już zdążyłam nazbierać mnóstwo komplementów na temat tego jak pachnę. Używam tego produktu od: zeszłej zimy?? Ilość zużytych opakowań: już przy końcu 1 :)
  • 4 marca 2013 o 21:46
    zimowy zapach
    Na początku bardzi mi się podobały, ale szybko znudziły i zaczęły drażnić i tak stoją sobie na półce, od czasu do czasu się nimi psiknę. Śą bardzo słodkie, to taki ciepły otulający zapach na zimę, jednak na dłuższą metę zbyt słodki i męczący, ja w nich czuję jakieś owoce, dużo wanilii i jakby palony cukier/ watę cukrową? Z wampirami mi się jednak zupełnie nie kojarzą... Podoba mi się ich opakowanie, prosta buteleczka w moich ulubionych kolorach czarnym i czerwonym. Zapach na ubraniach trzyma się długo, niestety o ile na początku pachnie ladnie, potem czuć tylko sztuczną wstrętną wanilię, słodką i mdlącą, dlatego ciuchy i szaliki po jednym dniu z nimi lądują w praniu. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: niecała połowa opakowania
  • 22 stycznia 2013 o 22:02
    Bardzo fajne
    Limitowanka "Vampire\'s Love" zdobyła moje serce. Kupiłam z niej niemal wszystko, jednak po pewnym czasie opłacalność zakupu zawsze się rewiduje. Te perfumy bardzo chętnie kupiłabym znowu. Nie sądzę, abybył to zapach, który pokocha wampir. Te zawsze kojarzyły misię z tajemniczym, kadzidlanym,wręcz dymnym zapachem. Natomiast Vampire\'s love jest wanioliowo - słodkie, ciepłe i żywe. Jestto idealny zapach na zimę - cudownie poprawia mi humor. W inne pory rokuza bardzo mnie przytłacza. Za niewielkie pieniądze, Essence zaoferowało świetne perfumy - ładne opakowanie i przede wszystkim trwałość - perfumy z wyższej półki potrafią się szybciej rozwiewać. Wielka szkoda, że to limitowanka, Naprawdę, kupiłabym je po raz drugi. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Ara008
    17 stycznia 2013 o 21:19
    uwielbiam :)
    Kupiłam go bo poleciła mi przyjaciółka która była wtedy ze mną za zakupach,akurat była promocja i kupiłam go za 20zł. Plusy: -ładny,słodki zapach jakby waniliowy -niska cena -wydajny,mam go 5 miesięcy i nadal go mam choć nie używałam go codziennie ale jak już to dużo psikałam, siebie i ubrania,szaliki Minusy: -przy psikaniu wylewa sie bokiem,zawsze mam wtedy ręke w perfumie,może trafiłam na wadliwą sztuke Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/3 opakowania
  • 27 maja 2012 o 14:13
    uwielbiam je !!
    strasznie podobaja mi sie te perfumy, niestety nie umiem dokladnie opisywac perfum. buteleczka jest sliczna, prosta ale szklo ma pieknie zafarbowane - 2 kolory ktore przenikaja a co do zapachu, niestety nie opisze tych wszystkich nut ale jak dla mnie: perfumy sa zmyslowe, troszke tajemnicze, slodkie ale nie do przesady, cudownie otula nas w jesienne dni. perfumy sa slodkie ale z pazurem- sa jak czekolada z chilli- niby slodko ale papryczka pokaze sie. wlasnie: perfumy zdecydowanie na jesien/zime. teraz jest piekna ciepla wiosna i rezygnuje z nich bo poprostu teraz nie pasuja. jak wroca zimne dni to bede sie nimi non stop otulac. perfumy nie sa duszace. bardzo dlugo sie utrzymuja, nawet jak mamy wrazenie ze juz nie pachnie to da sie wyczuc delikatne nuty na szalu czy na koszuli. straszna szkoda ze to limitka! jesienia super nas pobudzaja Używam tego produktu od: odkąd pojawila sie ta limitka Ilość zużytych opakowań: troszke ubylo z pierwszej buteleczki