Bazy pod cienie

Ingrid Cosmetics Shadow Base Baza pod cienie

INGRID Shadow Base Kremowa baza pod cienie do powiek 6,5g

Nasi użytkownicy zostawili 129 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 kwietnia 2023 o 11:09
    Nie polecam
    Produkt zamknięty w małym słoiczku z czarną zakrętką. Baza ma gęstą, mocno tępą konsystencję o beżowym kolorze. W składzie mamy olej z oliwek i witaminę E, które nawilżają i odżywiają skórę. Kosmetyk dosyć topornie się rozprowadza. Delikatnie wyrównuje koloryt powiek. Cienie nałożone na tą bazę nie gromadzą się w załamaniach natomiast w żaden sposób nie przedłuża ich trwałości ani nie podkreśla kolorów cieni do powiek. Wydajność dosyć dobra szkoda, że działanie takie marne. Nie polecam.
  • 8 marca 2022 o 10:02
    bardzo dobra baza za dobra cene
    Kupiłam tą bazę całkiem przypadkowo, rzuciła mi się w oczy z powodu swojej bardzo niskiej ceny. Bardzo pozytywnie byłam zaskoczona juz po pierwszym użyciu, ponieważ faktycznie cienie nie osadzają się dzięki niej w zgięciach skóry, kolory są bardziej wyraziste, niż bez użycia bazy. I przede wszystkim nie robi się taka tłusta warstwa na powiekach. Jestem tak zadowolona, że kupiłam drugie opakowanie. Zdecydowanie polecam
    Zalety:
    • trwałość
    • działanie
    Wady:
  • 19 sierpnia 2020 o 23:22
    Świetna baza w niskiej cenie
    Baza pod cienie do powiek z Ingrid Cosmetics jest rewelacyjnym produktem za bardzo rozsądną cenę. Mam przetłuszczające się powieki i nigdy żadne cienie nie wytrzymały mi dłużej niż 3-4 godziny bez gromadzenia się w załamaniach powiek. Dzięki temu produktowi żywotność mojego makijażu oczu sięga spokojnie do 10-12 godzin w nienaruszonym stanie (a dodam, że używam cienie średniopółkowe). Zamknięty w miniaturowym szklanym słoiczku beżowy produkt zmienia konsystencję ze stałej na lepką pod wpływem ciepła naszej dłoni. Nie jest to baza nadająca kolor, a jedynie delikatne beżowawe zabarwienie- powieka jest jakby muśnięta kolorem. Jest to niezauważalne po nałożeniu cieni. Pracuję z rzeczoną bazą od kilku lat i nigdy nie powiem o niej złego słowa. Cienie przystają do niej solidnie, nic się nie ściera, nie zbiera w załamaniach skóry itp. Nie zauważyłam problemów z blendowaniem cieni. Płynne eyelinery, kredki do powiek, czy produkty żelowe również przystają do bazy bez problemu na długie godziny. W zasadzie makijażu pozbywam się, bo idę spać, a nie dlatego, że straszy wyglądem. Śmiało można zastosować go na tzw. wielkie wyjście, wesele lub bal. Ładnie podbija kolory cieni satynowych i matowych, co zaś się tyczy cieni błyszczących, baza spisuje się na 5, ale dla uzyskania efektu mega wow polecam typową bazę pod glittery. Cena kosmetyku jest wręcz śmieszna, kupuję go w cenie 12-15 zł za słoiczek, który starcza mi na rok. Produkt jest świetny i będę polecać go wszystkim: młodszym, starszym, zaawansowanym i początkującym maniaczkom makijażu. Dla mnie bomba.
  • 26 kwietnia 2020 o 12:11
    Jestem na nie
    Kupiłam ten produkt bo lubię porównywać tańsze produkty i sprawdzać ich stosunek do tych z wyższej półki l. Jednak ta baza bardzo mnie zawiodła. Ciężko się ją nakłada, cienie słabo się na niej blendują i jest bardzo twarda.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
  • 2 kwietnia 2020 o 0:07
    Nie za bardzo, ciężko się z nią pracuje
    Lubie testować produkty z niższej półki cenowej i szukać wśród nich perełek, tak też skusiłam się na tą bazę, ale tu niestety duże rozczarowanie. Produkt zamknięty jest w małym słoiczku, z którego przedziwnie się wydobywa produkt, zapewne to wina konsystencji, bo jest trochę tępawa. Co prawda lekko kremowa, ale ciężko się z nią pracuje, szczególnie pędzelkiem, palcem jest o niebo lepiej, ale to zapewne dzięki temu, ze nasz paluszek lekko ją rozgrzeje i wtedy staje się bardziej plastyczna. Śmiesznie się rozprowadza po powiece, mam wrażenie, że wręcz się roluje. Nałożone na nią cienie się ciastkują. Co do przedłużania trwałości makijażu, tego nie zauważyłam. Jak dla mnie duży średniak, który nie robi nic.

Zobacz także inne Bazy pod cienie