Bazy pod cienie

Avon Mark., Shadow Attract, Eyeshadow Primer Baza pod cienie do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 marca 2023 o 9:29
    Ulubiona
    Używam bazy pod cienie do powiek nawet, gdy nie wykonuję makijażu z użyciem cieni. Dzięki niej powieka wygląda po prostu lepiej, bo baza wyrównuje koloryt skóry i ją wygładza, dzięki czemu górne okolice oczu wyglądają zdrowo i estetycznie. Bazy marki Avon używam do lat - do tej pory nie znalazłam lepszej. Kosmetyk znajduje się w solidnym, ciężkim szklanym słoiczku - nie sposób go potłuc, za co duży plus, bo baza jest stałym elementem mojej podróżnej kosmetyczki. Ma kremową konsystencję - z czasem nieco gęstnieje, ale nie ma to wpływu na jej działanie. Rozprowadza się na oku bezproblemowo. Trzeba tylko uważać, żeby nie nałożyć jej zbyt dużo, bo wtedy podkreśli teksturę skóry. Nałożona oszczędnie ładnie wygładzi powiekę i zakryje drobne niedoskonałości. Cienie trzymają się na niej bez zarzutu - zdecydowanie przedłuża ona ich trwałość. Jest też bardzo wydajna - opakowanie zwykle starcza mi długie miesiące przy dość częstym stosowaniu. Gorąco polecam ten kosmetyk wszystkim, którym zależy na przedłużeniu trwałości cieni, optycznemu wygładzeniu skóry powiek i zakryciu drobnych niedoskonałości.
  • 12 czerwca 2022 o 10:54
    Bardzo dobra baza
    Baza bardzo dobrze się u mnie sprawdza. Mam opadające powieki i cienie lubią mi się po dość krótkim czasie rolować. Nałożenie tej bazy powoduje, że cienie utrzymują się cały dzień. Baza jest w kolorze cielistym, o fajnej aksamitnej konsystencji. Szkoda tylko, że Avon wyprzedał ten produkt i w tej chwili nie jest on dostępny. Ja zaczęłam właśnie trzecie opakowanie.
    Zalety:
    • Przedłuża żywotność cieni.
    • Bardzo wydajny.
    Wady:
    • Btak
  • 8 grudnia 2021 o 20:38
    OK
    Jest OK, tzn. działa, ale nie ma rewelacji. Baza pod cienie ma ciężką konsystencję, jakoś nie przypadła mi do gustu. Pod cieniami dobrze się sprawdza, ale jest jednak pod nie za gęsta. Można jej używać tylko przez krótki czas po otwarciu, ponieważ gęstnieje coraz bardziej. Opakowanie nie jest za wygodne, ciężko palcem nabrać ten produkt. Przy długich paznokciach jest to wręcz niemożliwe.
    Zalety:
    • jest dobra, ale na krótko po otwarciu
    • konsystencja za gęsta
    • szybko wysycha po otwarciu
  • 18 sierpnia 2021 o 13:41
    Bubel szkoda pieniędzy
    Bazę pod cienie kupiłam wraz z innymi zamówionymi produktami Avon zamknięta w szklanym słoiczku z białą nakrętka ma chemiczny zapach kremową konsystencję barwy jasnobeżowej dobrą pigmentację ,choć początkowo wydawała się całkiem spoko to niestety po krótkim czasie produkt zrobił się glutem praca z nim była niemożliwa gdyż nałożeny na powiekę nie chciał sie równomiernie nałożyć tworząc grudy kosmetyk wylądował w koszu nie polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Pigmentacja
    • Kolor
    Wady:
    • Produkt pomimo że był kupiony niedawno bardzo szybko wysycha używałam go często więc nie był to stary produkt.Produkt ma za gęstą konsystencję trudno się go aplikuje ,nie przedłuża trwałość makijażu oczu
  • 28 lipca 2021 o 15:44
    Obowiązkowa w kosmetyczce.
    Baza Mark od Avon jest niezastąpiona, pozostanie ze mną na zawsze (chyba, że zmienią skład :P), świetnie wydłuża trwałość cieni, eyelinera, wystarczy odrobina na całe powieki, więc jest wydajna, dzięki niej wiem, że mój makijaż przetrwa mróz i upały. Baza jest dosyć gęsta, ale pod wpływem ciekła palców rozgrzewa się i łatwo aplikuje na powieki. Dosyć szybko zastyga i nie migruje w załamaniach. Zazwyczaj ją przypudrowuję, tak lepiej pracuje mi się z cieniami, ale gdy zależało mi na intensywności kolorów nie używałam pudru. Wymagało to więcej blendowania i pracy, jednak warto, bo chociażby błyski są intensywniejsze. Trwałość jaką uzyskiwałam dzięki bazie była zdumiewająca. Ani razu nie miałam zrolowanych cieni i piszę tu o kosmetykach za grosze z Aliexpress jak i produktach ABH. Teraz nie wyobrażam sobie makijażu bez takiego kosmetyku, bardzo przydatny. Baza jest bardzo wydajna, jeden słoiczek wystarczył mi na kilka miesięcy, albo i kilkanaście codziennego używania. Kolejny jest już w użyciu :)
    Zalety:
    • zapewnia trwałość cieni na powiekach, są nie do ruszenia
    • wystarczy odrobina, więc baza jest wydajna
    • łatwa w aplikacji, ciepłe palce sprawiają, że jest plastyczna
    • dostępna w każdym katalogu
    • cena odpowiada jakości
    • wygodny słoiczek
    U konsultantki

Zobacz także inne Bazy pod cienie