Bazy pod cienie

The Balm Put a Lid On It, Eyeshadow Base Baza pod cienie do oczu

theBalm utrwalająca baza pod cienie Put a lid on it 12ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 lipca 2022 o 22:26
    Poprawna
    Mam porównanie do bazy z MAC Cosmetics, Kryolanu i NYX'a Ta baza w sumie spełnia swoją funkcję- przedluża trwałość makijażu (dokładniej cieni do powiek) Konsystencja dużo lżejsza niż Mac i Nyx taka jakby żelowa? Nie posiada pigmentu wyrównującego koloryt powieki- jak kto woli, może być być postrzegane zarówno jako plus jak i minus Przez swoją konsystencję jest na pewno mniej wydajna niż cięższe, bardziej treściwe bazy typu Nyx ale i z tym nie ma problemu. Jak dla mnie i tak wystarczyła na dość długo Wytestowana na weselach i imprezach okolicznosciowych- cienie na miejscu, wytrzymują beż szwanku, nie rolują się. Opakowanie stylizowane jak to na The Balm przystało, plastikowe w formie wyciskanej tubki. Ogólnie dobra baza, ale z racji tego, że lubię testować kolejne nowe kosmetyki raczej nie wrócę.
    Zalety:
    • przedłuża trwałość cieni
    • nie roluje
    • brak pigmentu / wyrównania kolorytu powieki
    • lekka konsystencja
    Wady:
    • dostępność (chyba wyłącznie internetowa)
  • 6 kwietnia 2021 o 13:12
    Przeciętna baza
    Baza spełnia swoje zadanie ale jest nieco lżejsza niż Urban Decay. Lekka konsystencja, łatwo się ją rozprowadza. Mimo moich tłustych powiek utrzymuje cienie kilka godzin, nie rolują się, nie zbierają się w załamaniach ale nie podbijają koloru cieni. Nie jest idealna, ani zła - powiedziałabym, że poprawna :) W cenie regularnej dość droga ale ma sporą pojemność. Tylko trudno zużyć ją w trakcie trwania ważności.
  • 3 kwietnia 2020 o 17:09
    Nie bardzo
    Na mojej bardzo tłustej powiece nie działa, powiedziałabym, że cienie są nawet mniej trwałe niż bez niej. Na powiekach mojej siostry i mamy baza sprawdza się świetnie, więc może to z moimi powiekami jest coś nie tak, ale skoro ocena jest subiektywna, to nie mogę polecić. Wydaje mi się też, że na początku było lepiej, a teraz całkowicie straciła właściwości (mam ją rok).
    Zalety:
    Wady:
    • Nie działa na bardzo tłustej powiece
    Summer
    22 marca 2020 o 21:07
    Bardzo skuteczna, ale...
    Baza bardzo skutecznie wywiązuje się z zadania przedłużania trwałości cieni: nie rolują się, wytrzymują w nienaruszonym stanie tyle, ile potrzebuję - będzie to ok. 10 godzin. Używałam wcześniej bazy Too Faced, więc mam bezpośrednie porównanie, w którym to The Balm wypada jednak słabiej. Jest lżejsza, ma jakby lekko żelową postać, ale jest przez to zupełnie bezbarwna i nie stanowi podkładu mogącego choć trochę wyrównać koloryt powieki czy podbić kolor cieni. Tak więc w pierwszej chwili ta lekkość wydawała mi się zaletą, w końcu skóra powiek jest bardzo delikatna i rzadsze kosmetyki łatwiej rozprowadzić bez jej naciągania, ale jednak ten brak krycia i intensyfikowania koloru cienia jest pewną wadą. Gdybym wcześniej nie wypróbowała Too Faced, pewnie dałabym 5 gwiazdek, a tak wiem, że może być jeszcze lepiej.
  • 29 sierpnia 2018 o 21:29
    Najlepsza baza jakiej używałam
    Baza jest fantastyczna, zdecydowanie przedłuża trwałość cieni, u mnie utrzymują się naprawdę cały dzień, a mam przetłuszczające się powieki. Łatwo się rozprowadza. Super!
    Zalety:
    Wady:
    • czasem z opakowania wydobywa się zbyt dużo produktu

Zobacz także inne Bazy pod cienie