Aldo Vandini Fruttini, Body Lotion Balsam do pielęgnacji ciała

agabart
    22 grudnia 2011 o 12:06
    Zapach uzależnia - Ginger and passionfruit
    Przez przypadek znalazłam balsam fruttini w Egipcie w aptece. Jak tylko powąchałam ginger and passionfruit to zgarnęłam z półki. Zapach jest po prostu zniewalający. Najpierw zakochana w zapachu z pewną dozą nieśmiałości jak będzie z działaniem i na prawdę nie zawiodłam się. Super nawilża i nie klei się co zdarza się w przypadku niektórych balsamów. \\nSama rozkosz poczuć na ciele ten zapach. Zazwyczaj kupowałam balsamy jak najmniej perfumowane żeby nie kłóciły się z zapachem moich perfum ale w tym wypadku zapominam o perfumach bo zapach jest och ach. Kilka raz zdarzyło mi się, że osoby siedzące obok mnie zwróciły uwagę, że pięknie pachnę. \\nWczoraj właśnie doznałam szoku jak weszłam do polskiej drogerii i wcale się tego nie spodziewając zobaczyłam ta markę u nas na półce. I co jeszcze bardziej mnie zdziwiło znalazłam poza balsamem i żye i masło... także z pewnością będę testować dalej \\nNo i troszeczkę zdjęcie jest tutaj nieaktualne bo obecnie balsamy występują w postaci tubki 200 ml
    Tulip_
    23 stycznia 2011 o 15:36
    Cudo !
    Uwielbiam owocowe kosmetyki , więc kupiłam Truskawka & Karambola . Po pierwsze ślicznie pachnie , po drugie ma wygodne opakowanie , po trzecie szybko się wchłania , po czwarte jest bardzo wydajny ( wystarczy mała ilość na posmarowanie całych nóg ) . Zapach długo pozostaje i dla mnie jest to plusem . Jeżeli ktoś nie lubi długo pozostającego zapachu balsamu to nie polecam . Używam tego produktu od: wczoraj Ilość zużytych opakowań: w czasie pierwszego
    Pariii
    27 lutego 2009 o 22:44
    uzależnienie !
    kiedyś byłam uzależniona wręcz od wszystkich kosmetyków tej właśnie firmy. balsamy do ciała/ust, żele, mgiełki, peelingi... wszystko musiałam wypróbować ! szczególnie, że kiedyś miałam dobrze z dostępem bezpośrednim do nich ( drogeria mojej mamy :) ) super nawilżały, prześlicznie pachniały. nie moge o nich nic złego pwoiedzieć i tyle :) zaznaczam, że nie wiem, czy kupie je ponownie, gdzyż nie mam do nich obecnie dostępu. Używam tego produktu od: oj już dawno dawno Ilość zużytych opakowań: kazdy zapach !
    Kamlisa
    12 października 2008 o 9:55
    przyjemny
    A ja trochę podciągnę srednią :) Mam wersję nowsza, czyli w tubie. Tuba wygodna, kolorowa, miękka i pojemnośc sympatyczniejsza - nie lubie balsamów po 400 ml, bo nie chcą sie skonczyc ;) Zapach mleczno-pomarańczowy, czyli karmelków lub lizaka pomaranczowego - idealnie współgra z demeter orange lollipop :) Zapach słodki, na odświeżające cytrusy nie mamy co liczyc, ale mnie sie podoba. Konsystencja niezbyt gęsta, dobrze sie rozsmarowuje, szybko wchłania - zadnego mazania czy wałkowania. Nie natłuszcza, nawilża w miarę - tak na rano, dla skóry normalnej. Wydajny. Na pewno nie jest to balsam rewelacyjny, znam lepsze, ale przyjemnie się go stosuje. No i jakościowe znacznie lepszy od masełek z tej firmy ;) Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:konczę 1
  • 18 stycznia 2008 o 14:38
    toksyczna pomarańcza
    Miałam wersję mleczna pomarańcza. Brzmi obłędnie, pachnie również ale całkowicie negatywnie. Balsam ma fajne opakowanie, dość rzadką ale przyjemną konsystencję, wchłania się nawet szybko. Nawilża średnio. Ale ten zapach-wstrętny, nic z pomarańczy, taki ciężki, chemiczny.....okropny. Zużycie tego kosmetyku do końca to była mordęga i dlatego na inny zapach już się nie skuszę. Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań:1