M.A.C. Zoom Fast Black Lash Intensywnie czarny tusz do rzęs

• 21 sierpnia 2016 o 1:42
    Średni
    Nie podoba mi się efekt jaki daje, nadaje się bardziej do mocnych makijaży. Tusz jest bardzo mokry, wychodzi go zdecydowanie za dużo z opakowania, skleja rzęsy, ale mogło być gorzej. Na pewno jest bardzo czarny, nie spotkałam się z głębszą czernią w innych tuszach. +Głęboka czerń +trwały +pogrubia -bardzo mokry -trzeba wycierać nadmiar, aby nie sklejał nieestetycznie rzęs -okropnie rozmazuje się przy zmywaniu -mało precyzyjna szczoteczka
    foksy
    18 listopada 2014 o 11:58
    bardzo słaby
    Producent obiecuje głęboki, wyrazisty efekt, gęstość i odżywienie. Ja nie zauważyłam ani wyrazistego efektu, ani gęstości, ani tym bardziej odżywienia. Dla mnie ta maskara działa jak każda inna, nawet najtańsza. Nie ma żadnego spektakularnego efektu, w zasadzie nie ma żadnego efektu. Przy tym tuszu Maybelline Colossal to w 100% efekt sztucznych rzęs. Używam tego produktu od: używałam jakiś rok temu przez ok. 3 m-ce Ilość zużytych opakowań: jedno
    Corii
    5 stycznia 2012 o 21:18
    Mocna, widoczna czerń
    Daje wyraźne, czarne niczym smoła, wydłużone i pogrubione rzęsy. W tym jest naprawdę dobry. Czerń jest naprawdę głęboka i widać różnicę w porównaniu z innymi tuszami. Nie osypuje się, nie roluje - megatrwały. Gwiazdki odjęłam za za: - z powodu rzadkiej szczoteczki - skleja rzęsy po więcej niż jednej warstwie i ciężko się umalować bez ubrudzenia sobie powieki. Problem sklejania rzęs można obejść poprzez rozczesanie ich czystą szczoteczką. - z racji mocnych czarnych barwników dosyć ciężko się zmywa z rzęs. Nawet płynem dwufazowym. W trakcie wygląda się jak niczym miś panda. Trzeba się trochę namachać, aby oczyścić oczy. Za taką cenę wolę jednak kupić L\'oreala albo Maxa Factora. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno