KillyS Żel z wapniem

• 21 listopada 2012 o 16:14
    Nawet fajna... ale to nie żel ;p ;/
    Kupując tą odżywkę do paznokci myslałam że będzie to żel nawet tak jest napisane na opakowaniu a tymczasem... okazuje się, że zastyga jak lakier... ;/ Stwierdziłam... no cóż trudno... odżywka działa bardzo dobrze już po pierwszym nałożeniu paznokcie są twardsze, nie odbarwiają się (jak jest na nich odżywka),są mniej łamliwe, twardsze nawet po jej zmyciu ;] Jak nałoży się te 3 warstwy to odżywka jak zaschnie jest dosc gumowa ...i szybko schodzi... zwłaszcza przy dluższej kąpieli używam jej różnie ale zazwyczaj są to 2 warstwy pod lakier bądź bez niczego tylko odżywka ;] Jest mega wydajna mam ją bardzo długo a skończyc jej nie mogę :P Kolor by mogła miec bardziej naturalny czyli biały, mleczny,bezbarwny, lekko różowy a ma kolor jasno niebieski co po nałożeniu jej 2-3 warstw średnio wygląda na paznokciach ;p Fajny ma pędzelek dobrze się rozprowadza na paznokciach Plusy: + Działanie, paznokcie już po pierwszej aplikacji są twardsze, nie łamią się itp. + Wydajna + Fajny pędzelek + Łatwo się rozprowadza +Dobra pod lakier (góra 2 warstwy jej^^) Minusy: -Kolor -To nie jest żel - zastyga jak lakier i "pachnie" jak lakier - Jeżeli nałoży się jej 3 warstwy w dłuższej kąpieli odpada ;p Używam tego produktu od: Kilku lat Ilość zużytych opakowań: Zużyłam połowę opakowania 11ml
  • 26 września 2010 o 22:27
    Nie polecam
    Nigdy nie miałam większych problemów z paznokciami jak były dłuższe to stawały się miękkie i podatne na uszkodzenia. Podczas stosowania żelu faktycznie paznokcie były twardsze lecz stosowanie tego preparatu przez dłuższy czas doprowadziło do rozdwajania się paznokci. Natychmiast przestałam stosować i moje paznokcie zaczęły wracać do dawnej kondycji. Resztę niestety muszę wywalić, bo strach to komuś oddawać. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: może 1/4 tego żelu
    iris_ek
    3 listopada 2007 o 19:33
    super na zadarcia!
    Mam z natury mocne i twarde paznokcie, jednak są bardzo podatne na zadarcia... odżywka (którą używam jako podkład pod lakier albo lakier bezbarwny) spełniła swoje zadanie. Wg mnie paznokcie stały się mocniejsze i jakby bardziej scalone - co było dla mnie najistotniejsze. Wad nie widzę - moje paznokcie nie stają się po nim siwe, a odżywka nie schodzi łatwo pod wpływem wody (na pewno nie łatwiej niż dobry lakier). Jak na razie najlepszy tego typu kosmetyk. KWC. Ale nie wiem czy kupię ją znowu - być może skusi mnie coś innego...;) Używam tego produktu od:3 m-cy Ilość zużytych opakowań:1/2
  • 2 sierpnia 2006 o 22:27
    średni
    na zachete daje 3 gwiazdki bo za krotko uzywam, zeby dać mniej. powyzej 2 warstw daje efektsinych paluchow +ma faktycznie zelową konsystencję dziekiczemu szybko schnie i jest jakby elastyczny:p po kilku tygodniach niewidze poprawy paznokci ,ale bede na biezaco informowac:)Używam tego produktu od:dwa trzy tygodnie Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1 Może jeszcze kupię, gdyż świetny z tej odżywki utwardzacz:)dobrze zabezpiecza przed lamaniem, tworzy twarda, ale odporną na zarysowania warstwę i szybciuchno schnie.Lepsza od silk wrapa inglota.
  • 2 kwietnia 2006 o 12:46
    niezła
    hmm .. fajna odzywka lepsza od tych które miałam do tej pory .. ale gdy sie skończy chyba popróbuje innych:) zauwzayłam poprawe paznokci, są mocniejsze i trwalsze .. 2 wady: - hmm zachowuje sie jak lekier bezbarwny, schodzi np. podczas dłuższego moczenia paznokci w wodzie.. i druga wada to to,że czasem paznokcie wydają sięę .. sine(:|) ale ogólnie lus:)