L'Oreal Paris Infallible Indefectible Eyeliner (Wodoodporna konturówka do oczu w sztyfcie)

• 11 lutego 2016 o 17:11
    Mniej niż 10 zl w Rossmanie cnd
    Kupiłam za mniej niż 10 zł!!!!! Tak, też się cieszę. Wszystkie moje koleżanki już go też kupiły, ilość ograniczona. Trudno mi teraz wystawić recenzję. Ocenić kredke za 8,99 czy kredke za 29,99... Oto jest pytanie... 😀😁😂 Kredka jest fantastyczna. Dobrze sunie po powiece, nie jest tępa. Kolor, który mi został to 306 chyba. Taki ciemny szary wpadający w grafit, ale to złudzenie spowodowane drobinkami, które migoczą bardzo szlachetnie, a nie wulgarnie. Bardzo ładny i elegancki widok☺ Trwałość zaskakująco dobra. Spokojnie wytrzyma 12 godzin, a nawet pokusze się o stwierdzenie, że wg obietnic producenta 16 h. Nie odbija sie- przynajmniej u mnie, ale zawsze mam jakiś podkład pod. Opakowanie proste, w pełni zasługujące na pochwały! Wysuwana mocna kredka, z drugiej strony gąbka i jeszcze temperowka, jeśli ktoś pragnie zaostrzyc.... Już i tak cienką kredke. Czego chcieć więcej???? Kolorów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest ich za mało, smutne i ciemne, a gdzie pasjonujące fiolety, turkusy i zielenie... Marka nie myśli o młodszej duchem klienteli😉 Kupię inne, nie ukrywam. W tej cenie zastępcy nie znajdę. Szukam innych kolorów, ale jest ciężko... Z dnia na dzień coraz gorzej z dostępnością. Polecam, w tej cenie polecam Jeśli chodzi o cenę - to zapewne po zmianie szaty- Cenę podwyższą, dlatego kupuje teraz:) Używam tego produktu od: 3 dni Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1
    iwonet
    8 lipca 2013 o 14:11
    najlepsza z wszystkich jakie używałam
    Ta kredka jest świetna, nie dość że jest wysuwana przez co nie trzeba jej ciągle temperować tak jak to bywa ze zwykłymi kredkami, to jeszcze posiada temperówkę gdybyś chciała zrobić jeszcze cieńszą kreseczkę :) Zalety: -nie trzeba jej temperować bo i tak jest cienka, ale jeśli chcesz to można -ma świetną pigmentację -wygodna w użyciu, dobrze się nią maluje -jeszcze mi się nie złamała -jest dość trwała -łatwa w demakijażu Wady: -nie widzę żadnych Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 lutego 2012 o 20:56
    Dość dobra.
    Kredka jest dość dobra. Ma ładny głęboki odcień czerni ale nie nazwałabym jej wodoodporną, jak twierdzi producent. Wytrzymuje na powiece cały dzień ale "w normalnych warunkach" bo przy wyższej temperaturze potrafi odbić się na powiece. Zgadzam się z przedmówczynią;) że trudno jest rozetrzeć kreskę namalowaną tą kredką. Zaletą jest też temperówka, dzięki której, po zaostrzeniu kredki można rysować bardzo precyzyjne kreski.Jest wydajna, nie zużywa się zbyt szybko. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 lutego 2012 o 12:20
    Porządna kredka.
    Bardzo lubię takie kredki i zdecydowanie przedkładam ich wyższość nad eyelinerami ;) To może nie tyle kredka, co właśnie konturówka, ale na pewno nie eyeliner. Konturówka jest dosyć twarda, ale precyzyjna, można nią namalować ładne linie, cienkie lub grubsze, chociaż wprawna ręka poradzi sobie z tym najlepiej, bo malowanie nie jest aż tak proste. Ładnie trzyma się oka cały dzień, nie odbija na powiece, ma fajny, głęboki kolor czerni. Jedyny większy minus jaki w niej zauważam, to fakt, że bardzo ciężko ją rozetrzeć, tak więc smoky eye jest ciężki do wykonania. Można tak szurać po powiece, podrażnić ją sobie, a kredka i tak niewiele się rozmarze. No ale to jest cena trwałości chyba. W każdym bądź razie polecam, jest to jeden z lepszych produktów tego typu jakie stosowałam, porządna kredka. Używam tego produktu od: ok. rok Ilość zużytych opakowań: 1 op.