Rimmel Gel Eyeliner (Tusz do kresek w żelu)

• 25 sierpnia 2015 o 22:46
    nie polecam
    Tusz nie jest wodoodporny, rozmazuje i wykrusza sie po 4 godzinach naoczach, nieładnietowygląda, nakłada się go wygodnie pierwszy efekt jest WOW, ale końcowy już niekoniecznie. Tusz starcza na długo, wygodna aplikacja. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 6 sierpnia 2015 o 17:48
    Beznadziejny
    Oceniam kolor 002 brown. Kupiłam ten produkt w rossmannie w "cenie na do widzenia" za oszałamiające 8-10zł. Kolor piękny.I na tym koniec plusów. Odbija się od razu na powiece, zostawia brzydkie plamy. Jest nietrwały kompletnie w normalnych warunkach,nie mowiąc już o wodoodporności.Produkt wędruje do kosza.. Używam tego produktu od: użyty kilka razy na próbę, od razu zmyty Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 4 sierpnia 2015 o 14:44
    Nie polecam
    Kupiłam produkt na promocji w Rossmannie. Od razu wypróbowałam go i byłam zachwycona łatwością aplikacji, łatwością uzyskania idealnej kreski, głębią koloru. W tym producent nie zawiódł. Niestety po pewnym czasie (1-2 h) piękna kreska zamieniła się w wielką plamę na górnej powiece. Nie pomogły żadne sposoby, żeby ją utrwalić na cały dzień, jedynie wydłużyły czas pozostania w odpowiednim stanie do 3-4h. Nie polecam jeżeli komuś zależy na trwałości makijażu. Plusy: +Łatwość aplikacji +Łatwość uzyskania idealnej kreski +Nie wymaga posiadania osobnego pędzelka +Piękny, głęboki kolor Minusy: -Trwałość Jeden minus, ale bardziej decydujący niż plusy. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: jedno niepełne
  • 17 czerwca 2015 o 15:27
    Najlepszy !
    Kupując go liczyłam na to, że moje spojrzenie będzie bardziej głębokie za sprawą wyrazistych kresek i... nie pomyliłam sie :) eyeliner bardzo dobry, jednak ten pędzelek... ja nakładałam go pędzelkiem z firmy Maestro i ten duet spisywał się idealnie ;) Jego wydajność wręcz powalająca ! przy codziennym stosowaniu starczył mi aż na 1,5 roku ! ;) Na pewno jeszcze do niego wrócę :) Używam tego produktu od: przez 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    wjuska
    11 marca 2015 o 20:40
    Całkiem fajny
    Używam tego eyelinera już dłuuuugo i wciąż nie ma końca. Łatwo nim namalować kreskę i jest ona w ładnym, intensywnym kolorze. Pod koniec dnia, jednak odbija sie na powiece i traci na tej intensywności. Mimo to jestem z niego zadowolona, bo jak na moje porzeby w zupełności wystarcza. Używam tego produktu od: około rok Ilość zużytych opakowań: wciąż w trakcie 1