L'Oreal Paris Elseve Multi - Vitamine Fresh, Łagodny szampon pielęgnacyjny

• 17 stycznia 2016 o 18:47
    Taki sobie :/
    Początek całkiem, całkiem ale później ... Szampon ma przezroczystą, gęstą konsystencję, dobrze się pieni, ma ładny świeży zapach, który dość długo utrzymuje się na włosach. Na plus również niska cena, wydajność oraz wygodne - praktyczne opakowanie. A teraz działanie: szampon całkiem dobrze oczyszcza skórę głowy i włosy ale jeżeli chodzi o objętość to z tym jest gorzej - niestety szampon obciąża moje włosy, są przyklapnięte a po kilku godzinach wyglądają na nieświeże :/ co najgorsze z każdym myciem zaczęły się coraz szybciej przetłuszczać :( Dałam go do przetestowania przyjaciółce i wiecie co - ona jest nim zachwycona ;) Jak widać opinie są różne - więc warto wypróbować ;) Używam tego produktu od: kilkunastu dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    ally5
    25 sierpnia 2015 o 20:08
    Dobry codzienny szampon :)
    Generalnie nie przepadam za szamponami Elseve i starałam się je omijać szerokim łukiem po tym jak kiedyś się sparzyłam (jeden spowował przyklap, inny megapodrażnienie, itp.). Kupiłam go tylko ze względy na dobre opinie i muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona :) Szampon dobrze myje włosy, nie plącze,nie wysusza, ale też nie wzmaga przetłuszczania (a z tym mam duży problem), ładnie pachnie, dobrze się pieni i ogólnie jest przyjemny w użytkowaniu. Ma też ładne, wygodne i solidne opakowanie, bardzo fajną żelową konsystencję i przyjemny świeży zapach. Przede wszystkim jednak jest naprawdę baaaardzo delikatny dla mojej wrażliwej skóry, nawet przy codziennym myciu (a podrażnia mnie niestety niemal każdy szampon) i za to mega plus :) Gdyby jeszcze przedłużał świeżość, tak jak obiecuje producent, to byłby moim ideałem :D Na pewno jeszcze nie raz kupię ze względu na rzadko spotykane połączenie delikatności ze skutecznością oczyszczania :) Używam tego produktu od: Dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
  • 10 kwietnia 2015 o 17:15
    Poprawny...
    Szampon ma gęstą, choć delikatnie wodnistą, całkowicie przezroczystą konsystencję. Dobrze się pieni, dokładnie oczyszcza, nie obciąża włosów. Stosowany codziennie nie podrażnia ani nie wysusza skóry głowy, nie powoduje łupieżu. Pachnie owocowo, przyjemnie. Opakowanie jest poręczne i wygodne. Łatwo z niego wydobyć resztki produktu. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1: 250 ml
  • 9 kwietnia 2015 o 16:43
    Pogorszył sprawę :(
    Szampon ma wiele plusów. Ma fajną konsystencję, wygodne opakowanie, dobrze się pieni i pięknie pachnie. Dobrze oczyszcza i nadaje objętości, ale po dwóch myciach, bo po jednym włosy są przyklapnięte i obciążone. Niestety ma też jeden wielki minus, jakim jest to, że zamiast przedłużać świeżość włosów, skraca ją! Na początku wydawał mi się ok, ale po dwóch/trzech tygodniach zauważyłam, że włosy umyte rano, ok. 16 wyglądały już okropnie :( Chciałam dać mu szansę i zużyłam do końca na przemian z innym, ale efekty użycia tego zawsze były te same - "tłuste" włosy już po paru godzinach. Bardzo się zawiodłam, bo naprawdę myślałam, że znalazłam fajny szampon, ale w tej sytuacji już do niego nie wrócę. Używam tego produktu od: półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 10 stycznia 2015 o 12:45
    Jest OK :)
    Bardzo delikatny szampon. Dobry do mycia włosów normalnych, bezproblemowych. Dobrze oczyszcza włosy. Bardzo ładnie się pieni i rozprowadza na włosach. Ma przyjemny, świeży zapach. Cena adekwatna do jakości produktu. Bardzo wydajne opakowanie! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno pełne