L'biotica Biovax Quick, Dwufazowa odżywka bez spłukiwania do włosów farbowanych

• 28 maja 2014 o 12:13
    Super odżywka!!! Polecam!
    Odżywka ma przyjemny zapach, który długo utrzymuje się na włosach, nie obciążając. Cudownie nawilża włosy, sa miękkie, ożywione, bardzo dobrze się układają. Przedłuża kolor farbowanych włosów! Ma dla mnie bardzo wygodną postać, nie zawsze mam czas i ochotę stosować maseczki wymagające długiego trzymania na włosach. Z łatwością można rozpylić potrzebną ilość, mgiełka jest odpowiednio duża.Warto kupić, przy regularnym stosowaniu poprawia kondycje włosów!!! Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 lutego 2014 o 12:46
    Po użyciu, włosy są lekkie - odżywka nie obciąża włosów.
    PLUSY: + łatwa w użyciu + włosy są lśniące + ładny zapach + przedłuża i intensyfikuje kolor + dogłębnie odżywia włosy MINUSY: -niewygodna buteleczka Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie 200ml
  • 28 lutego 2014 o 10:40
    słabiutka odżywka
    Trudno powiedzieć, że odżywka, skoro nie odżywia. Włosy sa po niej suche, ciężkie i trudno się rozczesują. Rozczarował mnie zapach. Owszem cena rozsądna, ale mam wrażenie,że każda inna odżywka z drogerii byłaby lepsza... Pół gwiazdki za cenę i wygląd
    ani99
    28 listopada 2012 o 11:56
    Koszmar!
    Totalna pomyłka! Odżywka śmierdzi tandetnym lakierem do włosów, a do tego włosy po niej są sztywne, suche, posklejane i nie da się ich rozczesać. Zdecydowanie nie polecam! Użyłam kilka razy i nigdy więcej. Pieniądze wyrzucone w błoto... Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1/4
    crumby
    20 kwietnia 2012 o 14:13
    totalne obciążenie
    O produktach BIOVAX slyszy sie same dobroci, tymczasem ja nie mam pojecia dlaczego. Jestem po przejsciach z maską biovaxa przeciwko wypadaniu wlosow. Zero efektów, meczarnia, obciazenie, trudna do splukania, wysuszenie wlosow. koszmar. Wyrzucilam polowe, bo doslownie mialam siano na glowie. Potem ta odzywka. Zapowiadala sie neizle i przez pierwszy okres stosowania zaraz po umyciu ulatwiala mi lekko rozczesywanie i fakt - wlosy w sloncu bardziej sie blyszczaly i wygladaly zdrowo - ale ja przywiazuje ogromna uwage do pielegnacji wlosow, wiec moze to przez szampony i odzywki do splukiwania - nie wiem. W kazdym razie po krotkim czasie zaczela SZKODZIC. ogromne obciazenie, wlosy akby przetluszczone juz kilka godzin po uzyciu. Odradzam. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 w połowie