Pantene Pro-V Gęste i Mocne, Szampon (nowa wersja)

• 25 września 2015 o 15:34
    Gęste i mocne? Z pewnością nie!
    Kupiłam ten szampon z nadzieją, że będzie on lepszy dla cienkich i plączących włosów niż wersja regeneracyjna. Zaskoczyła mnie jego barwa, jest przezroczysty... Jak każdy klasyczny szampon, który nie obciąża włosów. Już podczas mycia zauważyłam, że - włosy były szorstkie, tępe i splątane - nawet odżywka nie pomogła w rozczesywaniu ich - włosy po wysuszeniu były matowe, plątały się i z pewnością nie były gęstsze i mocniejsze, raczej było ich coraz mniej bo je wyszarpywałam Nie liczyłam, że szampon poprawi wygląd wygląd moich włosów. Nie spodziewałam się też, że osiągnę odwrotny efekt. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 9 marca 2015 o 21:30
    Ukochany
    Zawsze wracam do tego szamponu. Mam włosy rzadkie, łamliwe,bez objętości, z tendencją do przetłuszczania się. Ten produkt to istna rewolucja dla moim włosów - mogę je myć co 3 dni a nadal wyglądają dobrze, objętość utrzymuje się przez cały dzień i zauważyłam, że dzięki niemu są bardziej podatne na stylizację (zwiążę włosy w warkocz na 30 min i do końca dnia mam naturalne fale;)) I wielki plus za przepiękny zapach! Jedynymi minusem wg mnie jest to, że włosy plączą się przy ich myciu, trzeba uważać i myć je bardzo delikatnie. Może jeszcze nie nawilża tak, jakby się chciało, włosy są lekko siankowate na końcach jeśli się ich nie rozczesze po umyciu tylko zostawi na pastwę kołtunów. No, ale czego nie zrobić dla tej cudownej kondycji i objętości :) Używam tego produktu od: parę lat z przerwami Ilość zużytych opakowań: wiele
  • 9 lipca 2014 o 21:23
    Jeden z moich ulubionych :)
    Ten szampon bardzo pozytywnie Mnie zaskoczył :) Kilka miesięcy temu obcięłam włosy na bardzo krótko, ponieważ były cienkie i słabe, więc chciałam,żeby się wzmocniły. Zaczęłam wtedy używać tego szamponu, a po miesiącu jego stosowania moje włosy stały się bardziej gęste i mocniejsze :) Aż sama byłam w szoku. Nawet fryzjerka zauważyła dużą różnicę. Poza tym szampon dobrze się pieni i ma piękny zapach, który przez jakiś czas utrzymuje się na włosach. Zalety: - przy regularnym stosowaniu włosy stają się bardziej gęste i mocniejsze - dobrze się pieni - włosy po nim łatwo się rozczesują - ładny zapach - dostępność - cena Wady: dla Mnie brak :) Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 w trakcie
  • 4 maja 2014 o 22:09
    Dobre wrażenie
    Często używałam go w czasach gdy tak bardzo nie zwracałam uwag na skład. Lubiłam to jakie włosy były po nim milusie i pachnące, jednak powodował u mnie przyklap i swędzenie skalpu. + Zapach :D + Włosy były miękkie i jakby grubsze + Wydajność - Powodował u mnie swędzenie skalpu i bolesne krosty na głowie :( - Przyśpieszał przetłuszczanie (już w połowie dnia były tłuste) - Brak objętości i smutny przyklap - Pojawiały się strąki Używam tego produktu od: Już nie Ilość zużytych opakowań: 2 tylko
  • 25 października 2013 o 15:45
    Nie dla mnie
    Produkt kupiłam zachęcona pozytywnymi opiniami na wizażu. Niestety nie polubiliśmy się zbytnio. Oczekiwałam, że moje włosy po nim będą miękkie i przyjemne w dotyku, a niestety zrobiły się bardzo sztywne. W trakcie mycia niemiłosiernie się plączą. Co do plusów, to nie obciąża włosów, no i ma przepiękny zapach. Używam tego produktu od: od miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1