+przede wszystkim pędzel musi być dla mnie milusi, na drugim miejscu jest funkcjonalność (bo jak nie jest milusi to jest do niczego:) ), na trzecim wygląd, ten pędzel ładnie spełnia pierwszy i trzeci wymóg, najgorzej z drugim, ale 2/3 to przecież źle,
+bardzo lubię pędzle Real Techniques, mają wady, ale generalnie to jedne z najlepszych na rynku, myślę, że po M Brushach, a przed Zoevą,
+włosie jest super miękkie, bardzo lubię jego dotyk na powiece,
+domywa się do czysta, bardzo szybko schnie,
+mam go już wiele lat, a nadal używam, wygląda gorzej, działa lepiej, ale to normalne, że trzonek się porysował, włosie rozcapierzyło,
+włosie nie wypada,
+estetycznie na szóstkę, cudo!
+niedrogi, jak na tę jakość, to naprawdę niedrogi!
+dobrze leży w dłoni,
-przechodzimy do jakby nie patrzeć podstawowej funkcji pędzla - do czego on służy, tak więc tutaj minus, bo on jest za mały, nakładałam nim coś rozświetlającego do kącików i do tego jest ok, ale nazwa zatem wprowadza w błąd, do nakładania są większe pędzle, do blendowania nie dość, że większe, to jeszcze o całkowicie innym kształcie, kogoś poniosła fantazja,
-brak możliwości zakupu stacjonarnego
Z miłą chęcią kupię jeszcze kilka (kilkanaście, kilkadziesiąt, kilkaset ;) ) pędzli Real Techniques, z tej serii podobają mi się najbardziej, ale ten tak średnio mi leży. Ewentualnie do kącika, to w zasadzie czemu nie.
- Trwałość / wykonanie
- Design produktu