Real Techniques Shading Brush 01404 Pędzel do cieni

Real Techniques Shading Brush - Pędzelek do cieni

• 7 stycznia 2018 o 17:34
    Milusi!
    +przede wszystkim pędzel musi być dla mnie milusi, na drugim miejscu jest funkcjonalność (bo jak nie jest milusi to jest do niczego:) ), na trzecim wygląd, ten pędzel ładnie spełnia pierwszy i trzeci wymóg, najgorzej z drugim, ale 2/3 to przecież źle, +bardzo lubię pędzle Real Techniques, mają wady, ale generalnie to jedne z najlepszych na rynku, myślę, że po M Brushach, a przed Zoevą, +włosie jest super miękkie, bardzo lubię jego dotyk na powiece, +domywa się do czysta, bardzo szybko schnie, +mam go już wiele lat, a nadal używam, wygląda gorzej, działa lepiej, ale to normalne, że trzonek się porysował, włosie rozcapierzyło, +włosie nie wypada, +estetycznie na szóstkę, cudo! +niedrogi, jak na tę jakość, to naprawdę niedrogi! +dobrze leży w dłoni, -przechodzimy do jakby nie patrzeć podstawowej funkcji pędzla - do czego on służy, tak więc tutaj minus, bo on jest za mały, nakładałam nim coś rozświetlającego do kącików i do tego jest ok, ale nazwa zatem wprowadza w błąd, do nakładania są większe pędzle, do blendowania nie dość, że większe, to jeszcze o całkowicie innym kształcie, kogoś poniosła fantazja, -brak możliwości zakupu stacjonarnego Z miłą chęcią kupię jeszcze kilka (kilkanaście, kilkadziesiąt, kilkaset ;) ) pędzli Real Techniques, z tej serii podobają mi się najbardziej, ale ten tak średnio mi leży. Ewentualnie do kącika, to w zasadzie czemu nie.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    Ciapna
    20 sierpnia 2017 o 15:36
    precyzyjny i ulubiony
    Ten pędzel trafił do mnie zupełnie spontanicznie. Okazało się, ze jest lepszy od płaskiego pędzelka z Zoevy. Możliwe, ze to przez syntetyczne włosie, ale naprawdę dobrze nabiera nawet toporne cienie. Jest mały i szybko myje się jego włosie. Sprawdza się bez zarzutu. Koleżanka, której też zamówiłam ten pędzelek, potwierdza.
    Zalety:
    • idealnie nakłada cienie
    • jest precyzyjny i fukcjonalny
    • łatwo go umyć
    • cena jest adekwatna do jakości
    Wady:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 13 lutego 2015 o 14:03
    bez szału
    Jestem rozczarowana tym pędzlem. Jest strasznie malutki przez co gubi mi się w pojemniczku z innymi pędzlami, włosie ma mocno zbite ale dosyć krótkie i twarde. Mam go od około miesiąca i próbowałam go używać do nakładania zarówno na całą powiekę, w załamanie jak i na dolną powiekę i w ogóle mi się nie sprawdza. Oczywiście da się nim wykonać makijaż ale zdecydowanie pędzle hakuro czy maestro są lepszej jakości (no i są tańsze). Ogólnie to mój pierwszy pędzel real techniques poza gabeczką i chyba ostatni. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 stycznia 2015 o 0:55
    Bdb pędzelek
    Plusy: Mieciutki przez co nie marnuje produktów Ładnie blenduje cienie Bdb do nakładania cieni Kształt i wielkość która można zrobić wszystko nałożyć cień na całą powiekę, rozblendować, przyciemnianić kącik oka REWELACJA Minusy: dostępność Poniekąd cena Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
    Corii
    23 marca 2013 o 23:04
    niezbyt
    No cóz, mówiąc prosto i dosadnie to d*** ten pędzelek nie urywa :] Znam dużo więcej lepszych pędzli przeznaczonych do blendowania. Cięzko napisać co dokładnie z nim nie tak, ale ogólnie niezbyt fajnie mi się z nim pracuje, blenduje nieco ciężko. Na plus jest to, że włosie ma odporne i nic sie z nim nie dzieje. No i cena. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jeden