Kosmetyki DLA Niszcz Pryszcz, Krem na noc (stara wersja)

Stara wersja produktu

Krem Dla Niszcz Pryszcz na Bazie Świeżego Naparu z Wierzby i Krwawnika na noc 30g

• 30 marca 2020 o 21:21
    Hit
    Dla mnie bomba! kupiłam krem na dzień i na noc i na prawdę pomogły do tego stopnia, że aż zaniosłam je mojej dermatolog. Pochwaliła skład. Krem na noc fajnie się rozprowadza rano ma się bardzo przetłuszczoną cere ale to mała wada w porównaniu do efektów. jeden krem wystarczy mi na jakies 3/4 mies. więc spora wydajność patrząc na opakowanie
    Zalety:
    • działanie
    • redukuje zaczerwienienia
    • pomaga w walce z trądzikiem
    Wady:
    • uczucie przetłuszczenia twarzy rano ale do przeżycia
  • 3 grudnia 2019 o 12:32
    nie działa
    Kremu używam od pół roku i miałam nadzieję, że po pewnym czasie skóra się unormuje i pryszcze przestaną mi wyskakiwać po tym kremie, bo jak wiadomo, zawsze po zastosowaniu nowego produktu jest wysyp zmian trądzikowych, przynajmniej w moim przypadku. Dawałam szansę temu kosmetykowi kilka razy, ale niestety zamiast pomagać mi w poprawie stanu skóry, tylko ją pogorszył. Za każdym razem po jego użyciu, rano miałam skórę usianą nowymi małymi ropnymi krostkami, także więcej nie zagości na mojej twarzy. Szkoda, bo takie nadzieje w nim pokładałam.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Pogarsza stan cery
  • 13 października 2019 o 19:16
    Probowałam się z nim zaprzyjaźnić
    Coś nie zagrało. Mam cerę przetłuszczającą się, więc zależy mi na uregulowaniu jej pracy. Krem przyjemny, dobrze się rozprowadza, niby też dobrze wchłania. Niestety rano moja skóra jest mocno przetłuszczona i nie czuję żeby była nawilżona. Stosuję wszystkie etapy pielęgnacji tak jak trzeba (demakijaż, mycie, tonizowanie, czasem serum, krem, czasem olejek) ale niestety jakakolwiek kombinacja by nie była - coś jest nie tak. Nie zauważyłam też szczególnych efektów jeśli chodzi o poprawę stanu cery. Niestety nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Higieniczne opakowanie z pompką airless
    • przyjemna konsystencja
    Wady:
    • rano cera jest mocno przetłuszczona
    • nie czuć nawilżenia, nawet w połączeniu z serum czy olejkiem
  • 3 października 2019 o 10:24
    Za dużo obiecuje
    Miałam problemy z cerą, sporo wyprysków, rozszerzone pory, przetłuszczanie. Kupiłam bo miał dobry skład i producent obiecywał zmniejszenie wszysykich moich problemów skórnych. Po paru tygodniach stosowania nie zauważyłam zmniejszenia zmian ale odrobinę zmniejszył widoczność porów.
    Zalety:
    • Świetne dozowanie z pompką
    • Fajna konsystencja
    • Dobrze się wchłania
    • Zmniejsza pory
    • Ogranicza świecenie się skóry
    • Nawilża
    Wady:
    • Działanie- nie spełnił oczekiwań
    • Nie zmniejsza występowania wyprysków
    • Zapach dość ziołowy i nieprzyjemny
    Drogeria Natura
    atydek
    6 września 2019 o 15:50
    Jestem na TAK
    O ile krem na dzień nie do końca się sprawdził u mnie to krem na noc jest super. Nawilża, zmniejsza ilość wyprysków i widocznie zmniejsza pory!!! Świetne opakowanie. Krem sprawdza się i u mnie i u mojego nastoletniego syna!
    Zalety:
    • Konsystencja, działanie, opakowanie.
    Wady:
    • Nie ma