Got2b Blow It Straight Zestaw do prostowania włosów podczas suszenia

• 28 grudnia 2014 o 14:05
    Pozytywne zaskoczenie
    Dostałam ten produkt w gratisie przy zakupie lakieru do włosów - sama z siebie na pewno bym po niego nie sięgnęła, ze względu na niskie oceny, jakie widziałam na wizażu ;) Dobrze się stało, bo ten produkt jest naprawdę świetny i dziwi mnie, że ma aż tyle negatywnych opinii. Nie wiem jak zestaw spisałby się na typowo kręconych włosach, podejrzewam, ze raczej kiepsko. Moje włosy są dość proste, z tendencją do puszenia się i falowania od wilgoci. Im są dłuższe, tym lepiej, bo ładnie prostują się i dyscyplinują pod swoim ciężarem. Zestaw składa się z dwóch tubek - serum i krem prostujący. Jednym z dwóch minusów, jakie dostrzegam w tym produkcie, jest "upierdliwość" i czasochłonność całego "zabiegu" prostowania. Zajmuje on dla mnie dość sporo czasu i muszę sobie rezerwować spokojne i wolne popołudnie, jeśli chcę wyprostować włosy. Krem i serum śmierdzą przy tym niemiłosiernie, ale warto ;) Po wysuszeniu moje włosy są niezwykle zdyscyplinowane, tworza "zwartą" fryzurę - trzymają się kupy, żaden kosmyk nie odstaje od reszty. Wlosy wyglądają na wyraźnie wyprostowane, końce są proste, zdyscyplinowane i się nie puszą. Wyglądam zdecydowanie lepiej, gdy moja fryzura potraktowana jest tym specyfikiem. Chwalę także za trwałość - tak, jak obiecuje producent, efekt utrzymuje się na włosach przez dobre kilka, kilkanaście myć. Jak dla mnie jest to super sprawa, bo wystarczy poświęcic jedno popołudnie i mam spokój na długi czas, a w międzyczasie nie muszę sięgac po prostowanicę. Produkt jest niezwykle wydajny - używam go już od roku, jeszcze trochę zostało w opakowaniu, podjerzewam, że starczy na 1 aplikację. Nie zauważyłam osłabienia czy tez zniszczenia włosów prostowaniem. Można odnosić takie wrazenie tuż po wyprostowaniu, ponieważ produkt bardzo podkreśla zniszczone i rozdwojone włosy - widac wtedy każdy odstający włosek (jest to drugi i ostatni mankament produktu wg mnie). Radzę sobie z tym nakładając serum z olejkami i końce wyglądają ok. Ja jestem bardzo zadowolona z tego zestawu, polecam dziewczynom z lekko puszącymi się i w miarę niezniszczonymi włosami - odpoczniecie w końcu trochę od prostownicy ;) Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 18 maja 2014 o 11:47
    Beznadziejny..
    Zestaw niszczy i przesusza włosy, okropnie śmierdzi i nie widzę sensu w ogóle jego używania skoro po samym wysuszeniu włosów na szczotce i tak będą proste nawet bez użycia tego badziewia, a producent zaleca jeszcze dodatkowo prostownicę.. No proszę.. i po co mi to? Żeby spalić włosy? To ja podziękuje.. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 nieskończone
  • 18 listopada 2012 o 15:31
    nie tego oczekiwałam
    zakupiłąm ten produkt skuszona reklamą i nowością na polskim rynku. niestety nie jestem z niego zadowolona co nie oznacza, że u innych będzie tak samo. Oczekiwałam kosmetyku wygładzającego a nie niszczącego włosy jak się stało, używam go raz na kilka tygodni,ponieważ użycie wymaga czasu, precyzji i niszczy moje włosy dodatkowo przez suszenie (co staram się ograniczać nawet po zwykłym umyciu włosów) . Włosy ciężko rozczesuje się po nałożeniu serum, dlatego po umyciu stosuję kilkusekundo odżywkę do spłukiwania. Po wysusszeniu włosy są lekko "sianowate" lecz gładsze. Nie polecam osobom o zniszczonych i rozjaśnianych włosach. Używam tego produktu od: 3 miesiące-co jakiś czas Ilość zużytych opakowań: prawie 1
  • 31 sierpnia 2012 o 11:28
    Niebezpieczny produkt - pali włosy
    Chyba nigdy nie spotkałam się z tak agresywnym produktem do włosów. Spalił końcówki, wysuszył resztę, a efekt prostowania był nieciekawy - sztywne sterczące snopki o konsystencji siana to raczej nie był rezultat, o jakim marzyłam. Naprawdę ostrzegam, ja musiałam włosy obciąć (nigdy nie widziałam końcówek w tak fatalnym stanie), a z wysuszeniem walczę do dziś, od ponad pół roku. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 14 sierpnia 2012 o 17:00
    Miłe zaskoczenie :D
    Super kosmetyk ! Całkowicie poskromił moją burzę loków zamieniając w piękne aksamitne w dotyku fale :) . Nie rozumiem za bardzo tych złych opinii . Bardzo mozliwe ze zły ofekt osiagnięto przez niedokładne płukanie włosów . Jezeli chodzi o trwałosc to nie mam nawet najmniejszej nadziei ze efekt przetrzyma te 10 myć , ale cóż , czas pokaze :) Na plus mogę ocenic wydajnosc poniewaz przy dosyc oszczednym uzyciu na półdługie włosy schodzi jedynie 1/4 tubki . Polecam ten produkt osobom o włosach w dosyc dobrej kondycji : ) Pozdrawiam. Używam tego produktu od: 1 dzien Ilość zużytych opakowań: 1/4 kazdej tubki