Avon Color Trend, Kredka do oczu

• 2 lipca 2015 o 11:17
    świetna
    Bardzo świetna kredka,powiększająca oko i rozświetla spojrzenie. Plusy: -Tania ok.7 zł -bardzo fajnie się nią rysuje -na bardzo długo starcza -nie podrażnia Minus: -bardzo mały minus czasem pod koniec dnia,jak jest bardzo gorąco lekko się rozmazuje przy wewnętrznym kąciuku oka Używam tego produktu od: 3lat Ilość zużytych opakowań: 3 sztuki
  • 27 kwietnia 2015 o 10:04
    najlepsza kredka ever
    jeśli miałabym wskazać jakiś must have w mojej kosmetyczce, to jest to właśnie ta kredka. jest to jeden z dwóch produktów do makijażu, którego nigdy nie zamienię i który jest moim absolutnym hitem. Używam tylko i wyłącznie kredki czarnej, chociaż ostatnio natchniona trendami kupiłam i turkusową. kreski uwielbiam, są ponadczasowe, świetnie podkreślają spojrzenie i maluję je zawsze - na codzień, na imprezę, nawet na własny ślub namalowałam sobie kreski tą właśnie wspaniałą, tanią jak barszcz kredeczką. pierwszy raz kredkę kupiłam kiedy jeszcze x lat temu sama bawiłam się w bycie konsultantką, teraz jest to właściwie jedyny produkt avonu (razem z lakeirami!) do którego wracam i zawsze zamawiam hurtowo oraz panikuję jeśli nie mam jej w zapasie. kredką nauczyłam się robić kreski, to najważniejsze, kreska wychodzi idealna, czerń jest maksymalnie głęboka, łatwo kształtem kreski "manipulować" za pomocą patyczka do uszu ;) próbowałam wielu kredek, od najtańszych z drogerii po nieco droższe firmowe, i naprawdę żadna nie umywa się do color trend za 8,99 :) kolejną zaletą jest wydajność, używam codziennie, prawie codziennie ją temperuje a i tak starcza na trzy - cztery miesiące - to naprawdę świetny wynik przy tak niskiej cenie. temperowanie - w przeciwieństwie do wielu innych kredek, m.in. rimmela - color trend nie łamie się przy temperowaniu, więc żadna część kredki nie dzie "na marnację" bo nie umiemy jej natemperować Tą kredką namalujesz jaką chcesz kreskę. Polecam polecam polecam, mój KWC Używam tego produktu od: około 6 lat Ilość zużytych opakowań: niezliczona
  • 5 kwietnia 2015 o 11:01
    kredka jak kredka
    Używam kolor czarny ;) Dla mnie kredka jak kredka szału nie robi , używam jej do dolnej powieki . Maluje mocnym czarnym kolorem ,jest ona miękka . Jednak się szybko ściera wytrzymuje maksymalnie 4 godziny chociaż chwilowo nie znalazłam kredki która wytrzyma cały dzień na dolnej linii oka Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    nnatkaa
    18 lutego 2015 o 8:36
    Bardzo lubię :)
    Kupiłam białą kredkę do podkreślania linii wodnej, żeby oczy wydawały się mniej zmęczone. Bardzo ją lubię :) + intensywny kolor, wystarczy raz pomalować oko i kolor się ładnie trzyma cały dzień + kredka jest miękka, bardzo przyjemna + zatyczka też fajna, nie pęka, nie jest luźna, więc kredkę można spokojnie nosić w kosmetyczce Polecam :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Tusia9
    14 grudnia 2014 o 13:53
    Super kredka!
    Kredkę kupiłam, by używać ją do podkreślania linii wodnej oka. Jak szybko się okazało, została u mnie kredką bardzo uniwersalną! pomaga mi w rozświetleniu łuku brwiowego, jest bardzo trwała i w dodatku nie kosztuje dużo. Jak za taka cenę to na prawdę warto! Ma bardzo ładny odcień i można uzyskać nią na prawdę fajny, satysfakcjonujący efekt. polecam! :) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 małe