Physiogel Hypoallergenic, Codziennie Nawilżanie, Balsam łagodzący do ciała

Physiogel Hypoallergenic Łagodzenie i Ulga Balsam łagodzący do skóry suchej, podrażnionej i nadwrażliwej 200ml

Lewese4
    5 listopada 2016 o 10:38
    Dobry jednak są tańsze
    Balsam ma dosyć rzadką konsystencję, a mimo to nie jest zbyt wydajny. Jest drogi (ok. 40 zł). Dobrze nawilża jednak nie zawsze radził sobie z uczuleniami, które pojawiały się na mojej skórze. Ma ładny zapach jak na dermokosmetyk. Uważam, że są lepsze dermokosmetyki i dużo tańsze, jak np. Biały Jeleń.
  • 10 czerwca 2015 o 17:17
    Świetny
    Na przełomie zimy i wiosny moja skóra oszalała. Była sucha, zaczerwieniona, swędząca. Sięgnęłam po ten produkt, bo dermatolog zalecił stosowanie emolientów, a nie chciałam parafinow0-silikono-parabenowych produktów Avene czy La Roche Posay, nie chciałam również wydawać tyle kasy na balsam do ciała. + rzadki, łatwo się rozprowadza i nakłada + nie klei się i szybko się wchłania, ale UWAGA, używamy go tak naprawdę bardzo mało + nawilża, mogę go stosować co 2-3 dni Nakładając go jednego dnia rano, czuję go na skórze biorąc prysznic następnego dnia, przy czym w ciągu dnia jest zupełnie niewyczuwalny. + poradził sobie z moimi łydkami, które notorycznie były przesuszone, po przejechaniu paznokciami sypały się białe wióry + skład +/- wydajność i cena. Wydajność jest ok, jeśli nie używa się za dużo produktu. Cena i tak lepsza niż Avene czy LRP Polecam zakup dużego opakowania z pompką. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 200 ml, w trakcie drugiego
  • 28 listopada 2014 o 16:48
    baardzo przecietny
    Liczyłam na jakieś mocne nawilżenie tym czasem balsam nawilza słabo . Konsystencja dość lekka,szybko się wchłania . Jest tez mało wydajny . Jak dla mnie nic specjalnego . cena za taką pospolitośc mocno wygórowana. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 30 marca 2014 o 16:30
    Dobry
    Balsam jest dość drogi a do tego średnio wydajny. Mi jego zapach nie przeszkadza. W konsystencji jest lekko rzadki. Po aplikacji szybko się wchłania w skórę nie pozostawiając na niej lepkiej, wyczuwalnej warstwy. Dzięki balsamowi skóra jest nawilżona, odżywiona a podrażnienia złagodzone. Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 29 grudnia 2013 o 20:24
    łagodzi
    Mam mieszane uczucia co do tego balsamu. Jest dość nijaki- pachnie bardzo delikatny, nie powoduje intensywnemu nawilżenia, stosuję go raczej z rozsądku niż dla przyjemności. Z drugiej jednak strony, swoje zadanie, czyli łagodzenie skóry, spełnia znakomicie. Na jesieni pojawiają się u mnie na ramionach swędzące, czerwone obszary i ten balsam, rzeczywiście je koi. Jeśli potraktować go jako lek- daję 5 gwiazdek. Jeśli traktować go jako codzienny balsam do ciała- 3 gwiazdki. Używam tego produktu od: 5 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 x 200ml