Garnier Intensywna pielęgnacja suchej skóry, Balsam regenerujący

• 8 marca 2009 o 23:10
    to było prawdziwe cudo
    niestety nigdzie nie mogę Go już znaleźć:( To było moje prawdziwe CUDEŃKO!!! Rzadko, który kosmetyk tak mnie zachwyca (niestety może zachwycał) jak ten! - nawilżał genialnie!!! - skóra po Nim była gładziutka - zapach- cudowny!!! - opakowanie z pompką to naprawdę dobry pomysł - cena Ok. i pozostał sentyment tylko..... PS. jak Ktoś wie gdzie Go mogę kupić to będę wdzięczna za informacje:) Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań: dużo!
    Korah
    5 listopada 2008 o 12:42
    moze byc
    Lepszy jest jednak ten czerwony do bardzo suchej skory, a ten nie jest zly, napewno swietny do skory normalnej, do mojej suchej tez jest dobry, jednak ma krotkotrwale dzialanie. Zaraz po uzyciu wydaje sie, ze skora jest super nawilzona i odzywiona, jednak juz po trzech godzinach efekt znika, skora jest matowa i sciagnieta. Balsam ma super konsystencje, przyjemny, owocowy zapach, jednak dla mnie jest za slaby, zdecydowanie przegrywa z seria czerwona. Używam tego produktu od: kupowalam go juz dawno dawno temu Ilość zużytych opakowań 2
    Kamlisa
    1 października 2006 o 14:39
    nic specjalnego
    Raczej tani, wydajny. Przyjemny, bardzo delikatny zapach. Wygodna aplikacja. Dobrze się rozsmarowuje, szybko wchłania. Nie wałkuje sie, nie lepi, nie maże. Nawilża , niestety, tak sobie - miałam go na wakacjach i nie był to kosmetyk idealny. Nawilżenie utrzymywało sie krótko, po kilku godzinach skóra znowu była przesuszona. Kosmetyk - jak dla mnie - neutralny, więc nie będę go ponownie kupować. Używam tego produktu od:2 tygodnie Ilość zużytych opakowań:1
  • 26 sierpnia 2006 o 23:41
    skuteczny i niedrogi
    bardzo wydajny, dozownik z pompką jest b.praktyczny, dobrze i szybko się wchłania zapach pozostawia delikatny i przyjemny poprawia koloryt skóry staram się,aby był zawsze pod ręką,choć nie uzywam go "nałogowo" Używam tego produktu od:kilku lat Ilość zużytych opakowań:3-4
    Dlaire
    2 lutego 2006 o 20:26
    Rewelacja
    Naprawde goraco polecam! Swietnie pachnie, jest wydajny, nie za drogi i dobry! Bardzo wysuszala mi sie skora, byla podrazniona, ale ten balsam zadzialal blyskawicznie. Lepszego nie uzywalam.