Sensique XXL Waterproof Mascara Wodoodporny tusz do rzęs z silikonową szczoteczką

khloe
    18 marca 2016 o 17:04
    Za ta cenę rewelacja!
    Kupiłam ten tusz, bo zachęcił mnie napis 'xxl volume'- szukałam czegoś, co pogrubi moje liche rzęsy, niestety tego ten tusz nie robi, ale posiada wiele innych plusów: +tani +nawet gdy tusz jest nowy na szczoteczkę nakłada się tyle tuszu, ile powinno +nie odbija się na powiekach, nawet gdy sa tłuste od kremu +nie osypuje sie, nie kruszy +wytrzumuje cały dzień nienaruszony, nawet przy ćwiczeniach +fantastycznie wydłuża Minusy: -nie pogrubia -dośc długo schnie, trzeba długo czekać aż bedzie można nałożyc kolejną warstwę. Niemniej jednak za tą cenę polecam!
    Drogeria Natura
  • 30 grudnia 2014 o 20:03
    Najlepszy!
    Plusy: +Cena +Łatwość rozprowadzania +Pogrubia +Delikatnie wydłuża +Nie skleja rzęs + Po dwukrotnym nałożeniu daje fajny efekt +Pomimo, że jest wodoodporny, łatwo się zmywa płynem miceralnym +Opakowanie +Szczoteczka +Konsystencja Minusy: -Zapach -Napisy z opakowania szybo się ścierają Mój numer jeden! Jest idealny-zarówno jako pierwszy tusz jak i któryś z kolei ;) Pięknie podkreśla rzęsy i wystarczy jedna aplikacja, żeby pomalować rzęsy. Łatwy w aplikacji- nie muszę spędzać na wykonaniu makijażu nie wiadomo ile.
  • 21 grudnia 2014 o 13:53
    nie!
    Miałam nadzieje, że bedzie dobry, ale niestety nie będe w stanie go zużyć, a naprawede nie lubie jak się cos marnuje. \\\\\\\\n-Po pierwsze nie jest wodoodporny- nie nadaje sie w ogole na basen czy inne plażowania. Nie kruszy sie i nie rozmazuje w normalnym uzytkowaniu, ale to robia zwyczajne tusze, a ten miał byc wodoodporny. \\\\\\\\n- To ze nie jest wodoodporny mogłabym znieśc i używac go jako normalny tusz, ale trzeba baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo czasu żeby sie nim pomalowac. Nakladanie kolejnych warstw nie daje prawie wcale pogrubienia. /na prawde nidgy w życiu nie poświęcilam tyle czasu na pomalowanie rzęs z tak marnym efektem. \\\\\\\\n \\\\\\\\n- W tej pólce cenowej jest wiele o niebo lepszych tuszy
  • 27 sierpnia 2014 o 13:29
    Dobry, ale...
    Tusz kupiłam na promocji w Naturze. Chciałam coś wodoodpornego, a z ocen na wizażu wynikało że jest dobry. Niestety, do wodoodpornych to on nie należy. :p Przy kontakcie z wodą rozmywa się, nie nadaje się więc do wyjścia na basen. Jednak na codzień jak najbardziej polecam. :) Nie skleja, delikatnie podnosi i wydłuża. Dodatkowo, odnoszę wrażenie że nieco poprawił kondycję moich rzęs. ;) Za taką cenę (jakieś 5zł na promocji), bomba. :) Ale przy ocenie odejmuję punkt za tą \'wodoodporność\'. ;) Używam tego produktu od: jakieś pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 lipca 2014 o 13:51
    Dobry, ale niezupełnie wodoodporny
    Tusz kupiłam przed wyjazdem na wakacje. Potrzebowałam wodoodporności a tego właśnie w tym tuszu mi zabrakło. W zasadzie oprócz ww. same plusy, choć po moich "codziennych, niewodoodpornych" tuszach MF ten jest średniakiem, bo ani nie wydłuża, ani nie pogrubia. Daje bardzo naturalny efekt, bez kontaktu z wodą trzyma się cały dzień, ma wygodną, precyzyjną szczoteczkę i nie uczula a do tego ma bezkonkurencyjną cenę - bez promocji zapłaciłam 8,99. Niestety po kontakcie z wodą "smuży" ;( a od wodoodpornego tuszu oczekujemy przede wszystkim wodoodporności. Dlatego tylko 4*. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: pierwsze