Adidas for Women, Action 3 Cotton Touch, Antyperspirant w kulce

• 6 lipca 2013 o 0:57
    niezawodny
    Uwielbiam wszystkie antyperspiranty Adidas! W ogóle się po nich nie pocę. To prawda, że trochę im zajmuje wchłonięcie sie, ale jak już się wchłoną to nie zawodzą. Są naprawdę świetne! Nie czuć po nich w ogóle potu, ani trochę, nawet w najbardziej gorące dni. Nie uczulają mnie w odróżnieniu do dziewczyn niżej, ale zdaję sobie sprawę, że każdy ma inną skórę, na przykłąd moja mama i siostra strasznie narzekają, ale na przykład ja i moja przyjaciółka je uwielbiamy! :) \\\\Używam tego produktu od: dwóch latIlość zużytych opakowań: cztery ///edit: podrażnia!!
    Jeszko
    14 czerwca 2013 o 15:40
    nie zasługuje nawet na pół gwiazdki
    Kosmetyk ten uczulił mnie pod pachami tak, że nie mogę opuścić ręki od rana, zaczęłam go używać jakieś 2 tygodnie temu, na początku nie działo się nic złego aż po tygodniu troszkę piekła mnie skóra, ale myślałam, że to po goleniu. Jest to pierwszy anty który mnie uczulił i w ogóle pierwszy kosmetyk, który mnie tak podrażnił, na prawdę tak piekło jakbym miała zdartą skórę... Oprócz tego baaaardzo długo schnie i nie zapewnia nawet w połowie tak dobrej ochrony jak rexona, dove itd Nie kupię go nigdy więcej!
    camy90
    26 maja 2013 o 17:27
    Na początku dobry, później - tragedia
    Gdy go kupiłam, nie miałam mu nic do zarzucenia - ładnie pachniał (co prawda tak samo pachnie mój płyn do mycia podłóg, ale to mi jakoś specjalnie nie przeszkadzało), chronił dobrze przed potem, po nałożeniu nie trzeba było długo odczekiwać, aby wysechł. Niestety po dwóch tygodniach używania nabawiłam się przez niego takich podrażnień, jakich chyba jeszcze żaden antyperspirant mi nie zafundował. + ładnie pachnie, + nie najgorzej chroni przed potem, - okropnie podrażnia, dlatego już w życiu go nie kupię Używam tego produktu od: 2,5 tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 3 marca 2013 o 22:36
    Najgorszy jaki miałam
    Oczywiście płaci się za firmę. Przyciągnął mnie zapach. Bardzo się zawiodłam na tym antyperspirancie. Mam wrażenie że antyperspirant ma w sobie.... POT! Po kilku minutach po zastosowaniu czuję pot i zapach antyperspirantu w jednym. Bardzo mnie to denerwuje. Nie mam problemu z nadmiernym poceniem się czasami nie używam bądź zapomne użyć antyperspirantu/dezedorantu i po całym dniu nie czuć ani trochę potu a tutaj po zastosowaniu już po kilku minutach go czuję. Nie mam pojęcia dlaczego. Antyperspirant to jedna wielka katastrofa. Jedna gwiazdka za zapach Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno i ostatnie
  • 18 października 2012 o 2:11
    badziewie
    W życiu sie tak nie zawiodłam! Kupiłam ten produkt, który rzekomo miał być dla skóry delikatnej. Zamiast pozostawić skórę gładką, odżywić, długotrwale chronić antyperspirant mnie uczulił! Pachy zamiast być gładkie, były zaczerwienione i pieczące. Nie polecam! Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno