Plante System Les Soins Bio, Extreme Lift Creme Krem przeciwzmarszczkowy mocno liftingujący

5 na 51 opinię

• 28 czerwca 2013 o 12:57
    Genialny krem
    Krem kupiony przypadkiem w Rossmanie, w bardzo korzystnej cenie, 55 zł. Poszukiwałam akurat kremu uniwersalnego na noc i na dzień, o gęstej i odżywczej konsystencji, który będzie na tyle wrażliwy, że będzie się też nadawał pod oczy. Po przeanalizowaniu pokrótce składu i etykiety, wybór padł na ten krem. Nie słyszałam o nim nic, firmę kojarzyłam jak przez mgłę, ale zaryzykowałam. Ale to był strzał w dziesiątkę. Krem pomimo tego, że jest bardzo treściwy, to nie zapycha, twarz się świeci, ale ja go używam głownie na noc , więc mi to nie przeszkadza, a w dzień używam tylko pod oczy Ale jaki efekt, cera po nocy nabiera blasku, jest napięta, natłuszczona, rozpieszczona, wypoczęta, zmarszczki wygładzone, (pod oczami też) i dostrzegłam po kilku dniach również lekkie rozjaśnienie cery. Lepiej się pewnie sprawdzi zimą, kiedy mamy bardziej wysuszone cery przez ogrzewanie i narażone na extremalne temperatury. Latem bardziej się nadaje na noc. Można używać pod oczy, nic a nic nie podrażnia. Na plus również higieniczne opakowanie. Na pewno nieraz się jeszcze skuszę na ten krem. Polecam do cer po 30 -tym roku życia, jako kuracja uderzeniowa, a na stałe dla Pań po 40-tce. Trochę kiepsko z wydajnością, starcza na niecałe 2 miesiące, używając tylko na noc, ale ja go nie oszczędzałam, gdyż moja skóra piła ten krem na początku w dużej ilości, z czasem już mniej. Regularna cena odstrasza, trzeba polować na promocję. Używam tego produktu od: prawie 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe pełnowymiarowe 30 ml