Mariza Selective, Korygująca baza pod makijaż do cery naczynkowej

ap-hope
    20 maja 2016 o 14:22
    Godna uwagi
    Najlepsza baza jaką dotychczas miałam okazję testować. Inne albo nie miały wystarczającej ilości zielonego pigmentu albo szybko się ścierały. Nie wysusza, należy najpierw nauczyć się nią pracować, bo można nałożyć jej niestety za dużo. Mam cerę naczynkową i mocną tendencję do rumienienia się nie tylko przy wysiłku czy stresie, więc najlepszą opcją jej aplikacji jest u mnie zmieszanie jej z podkładem przed nałożeniem. Jednak pozwala się również fajnie nakładać warstwami przed nałożeniem podkładu. Pompka jest jej zdecydowanym minusem i szklany pojemnik z którego ciężko wydobyć resztki. Ciągle szukam lepszego zamiennika, ale na ten moment spełnia jak najbardziej moje oczekiwania.
  • 29 grudnia 2014 o 9:21
    REWELACJA
    Ta baza czyni istne CUDA! Moja cera jest nie do poznania po jej uzyciu. Wszelkie zaczerwienienia, blizny po wypryskach są niewidoczne, cera idealne wygładzona, zdrowa, promienna. Podkład idealne sie stapia z ta bazą, nie tworzac efektu maski. Baza ta znaczne przedłuża trwałośc podkładu. Naprawde POLECAM cerom problemowym, nie tylko z naczynkowym ;) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe, w trakcie drugiego
    Anna_al
    14 lipca 2014 o 12:40
    Polecam
    Długo zastanawiałam się nad wyborem odpowiedniej bazy. Wcześniej miałam zielony korektor, ale nie polubiłam się z nim. Przeglądając oferty na Allegro początkowo postanowiłam wybrać inną, jednak odstraszyła mnie jej cena. Stwierdziłam, że szkoda wydawać tak dużo pieniędzy skoro produkt może się nie sprawdzić i wybrałałam tańszą. Okazało się, iż dokonałam dobrego wyboru: - ujednolica koloryt cery, - delikatnie matuje, - przedłuża trwałość makijażu, - nie wysusza, - ma delikatny zapach, - estetyczne opakowanie, - wydajna, używam i używam a końca nie widać, - przystępna cena. Niestety popsuła mi się pompka. Używam tego produktu od: dłuższy czas Ilość zużytych opakowań: pierwsze
    ladine
    8 kwietnia 2014 o 10:14
    Dobry
    Nie używam tej bazy codziennie,tylko na jakieś wyjścia.To jest moje pierwsze opakowanie i pewnie nie ostatnie. +dobrze pokrywa zaczerwienienia na jakieś brązowe plamki się nie nadaję nie pokryje dobrze +jeżeli cera jest dobrze nawilżona dobrze się rozprowadza,ja uzywałam pod tą bazę, bazę silikonową. +bardzo wydajny Używam tego produktu od: 2013 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 listopada 2013 o 19:49
    Polecam :)
    + dobrze koryguje zaczerwienienia, rozjaśnia cerę + delikatna konsystencja, łatwo się rozprowadza + przyjemny zapach + ładne opakowanie, przezroczyste ( widać ile produktu jeszcze zostało) + cena + wydajność (używam codziennie na policzki, brodę i nos) - podkreśla rozszerzone pory Używam tego produktu od: 09.2013r Ilość zużytych opakowań: pół pierwszego opakowania