Green Pharmacy Jedwab w płynie

Green Pharmacy Jedwab W Płynie Serum Na Ła Mliwe Końcówki 30 ml

• 17 marca 2022 o 19:32
    rewelacja mój ratunek
    Co tu dużo pisać , jedwab jest poprostu świetny , to moje x opakowanie i jak do tej pory niema dla mnie lepszego jedwabiu . Scala moje zniszczone końcówki i nadaje zdrwszego wyglądu . Polecam
    Zalety:
    • Działa na przesuszone włosy
    • ratuje koncówki
    • regeneruje
    • nie obciąża
    Wady:
    • trochę małe opakowanie
    Drogeria Natura
  • 19 września 2021 o 15:49
    Niezbędny do długich włosów
    Używam tego jedwabiu od dawna, testowałam parę innych, ale zawsze wracałam do tego. Lubię go za dobry stosunek ceny do jakości. Włosy się nie plączą i lepiej układają. Końcówki są zabezpieczone, a jednocześnie nie wyglądają na tłuste. Opakowanie ma praktyczną pompkę.
    Zalety:
    • dobrze zabezpiecza końcówki
    Wady:
    • mała pojemność
    Drogeria Natura
    Wika076
    12 lipca 2020 o 14:21
    Ratunek dla końcówek
    Produkt znajduje się w plastikowej, przeźroczystej buteleczce z pompką, dzięki czemu widzimy, ile nam jeszcze zostało. Zawiera zabezpieczenie przed niechcianym naciśnięciem. Ma przyjemną konsystencję i delikatny, piękny zapach. Już po pierwszym użyciu widać efekty. Włosy są odżywione i wygładzone, ślicznie pachną a po kilku użyciach widać poprawę kondycji końcówek- zapobiega ich rozdwajaniu, co było moim odwiecznym problemem. Regeneruje strukturę włosa oraz go nawilża. Produkt posiada dobry skład, a w dodatku jest tani i jak dla mnie wydajny ( stosuję ok. 2-3 razy w tygodniu po kilka kropel). Aplikuję go na dłoń , a potem wgniatam w końcówki (uzyskuję wtedy efekt delikatnych fal, co UWIELBIAM!) albo równomiernie wcieram w końcówki. Nie jestem fanką stosowania jakichkolwiek produktów typu serum/ olejek na suche włosy, dlatego zawsze stosuję po myciu na wilgotne włosy. Serdecznie polecam!
    • ZALETY:
    • regeneracja końcówek
    • nawilżone, lekkie włosy
    • cena odpowiednia do działania
    • efekt już po pierwszym zastosowaniu
    Wady:
    • WADY:
    • mała pojemność- 30ml
    • dostepność
    Aroola
    21 maja 2020 o 19:43
    Jedyne Ukochane
    Mój ulubieniec! Używam niezmienne od ponad 6 lat. W międzyczasie próbowałam co jakiś czas czegoś innego (nagle zniknęło któregoś dnia z mojego rossmanna, nie wiem czemu:(), jednak końcem końców znalazłam je gdzie indziej i tak GP skończyło jako ulubieniec. Dzięki nie mam w ogóle rozdwojonych końcówek - kiedyś zdarzały się nawet często, ale to serum załatwia sprawę w 100%.
    • Dostępność
    • Działanie
    • Dobrze zabezpiecza
    canbria
    16 kwietnia 2020 o 22:24
    Jedwab, a raczej... cudo w płynie!
    Mam długie, dosyć gęste, ale niestety cienkie włosy, które mają tendencję do oklapywania. Potrzebuję więc kosmetyków do włosów, które je nawilżą, zregenerują, ale nie obciążą. Ten olejek właśnie taki jest. Bardzo dobrze wspominam tę kurację! I na pewno jeszcze nie raz po niego sięgnę. Olejek Green Pharmacy otrzymujemy w papierowym kartoniku, na którym znajdziemy wszystkie niezbędne informacje o produkcie. Grafika ładna, przypadła mi do gustu. Gdy już otworzymy kartonik naszym oczom ukazuje się olejek, który znajduje się w małej, 30 ml plastikowej buteleczce z pompką zabezpieczoną przed niepowołanym naciśnięciem. Buteleczka jest przezroczysta, dzięki czemu dokładnie widzimy ile nam jeszcze produktu zostało, co uważam za super rozwiązanie! Olejek jest lekki, ale nawilżający - tak mogłabym go określić w skrócie. Bardzo ładnie pachnie, wyczuwam w nim aloes. Mega przyjemny zapach, który dodatkowo umila całą aplikację. Jedna pompka w zupełności wystarczy na pokrycie od połowy długości włosów sięgających tak mniej więcej do ramion, jest więc wydajny. Olejek możemy aplikować na dwa sposoby: na mokre/wilgotne włosy lub na suche. W każdym z tych przypadków sprawdził się super. Zaaplikowany na wilgotne włosy po umyciu, ułatwia ich rozczesanie. Przy czym nie ma mowy o jakimkolwiek obciążeniu włosów! Olejek nabłyszcza i uelastycznia włosy. Są po nim miękkie i takie gładziutkie, że non stop mogłabym je dotykać i się nimi zachwycać. Stosując go regularnie, zapobiegamy rozdwajaniu się włosów, co prawda, tych, które są już rozdwojone czy złamane magicznie nie scali, ale dzięki temu, że nawilża, intensywnie wzmacnia i regeneruje strukturę włosów, a zwłaszcza tych cienkich, dla których jest przecież stworzony. Na pochwałę zasługuje także fakt, iż ma bardzo dobry skład i jest tani. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
    Zalety:
    • bogaty i naturalny skład
    • nie obciąża włosów
    • ładne i praktyczne opakowanie
    • wydajny
    • tani
    • łatwo dostępny