Beyonce Heat, Mgiełka zapachowa do ciała

ILoveEC
    21 sierpnia 2017 o 17:14
    Świetna na letnią imprezę ;)
    Zapach jest cudowny! Taki lekko słodki, głęboki...... Uwielbiam go z całego serduszka, serio! + słodki, przyjemny zapach; + niedroga, w przecenach jeszcze tańsza; + przyjemne dla oka opakowanie, bardzo ładne; + wprawia w dobry nastrój; + utrzymuje się na ciele - jak dla mnie - naprawdę długo, bo aż od sześciu do przynajmniej ośmiu godzin. Dla mnie to naprawdę dużo, bo to przecież tylko mgiełka. A nawet i perfumy czasami tyle nie pachną na ciele i ubraniu. Jest super, super, super! Polecam, choć nie mówię, że każdemu się spodoba.
  • 21 października 2015 o 16:13
    Masakra
    Kupiłam mgiełkę za ok 50 zł. Pierwsze psiknięcie - uroczy zapach i tyle. Niestety z czasem mgiełka ta stała się dla mnie nie do wytrzymania. Czułam w niej samą chemię, tak okropny zapach, że nie dało się tego wytrzymać. Jeszcze te złote drobinki, nie wiem czy to potrzebne. Spodziewałam się że mgiełka będzie pachnieć podobnie do perfum, ale jednak się pomyliłam. Mgiełka i perfumy to dwa różne światy... Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    tsunlai
    24 czerwca 2015 o 23:00
    Świetny zapach i złote drobinki
    Ten produkt był też odkryciem. O dziwo nie jest go łatwo dostać, zwykle w sprzedaży jest oferowany standardowy zapach, podczas gdy furorę zrobił właśnie ten produkt z drobinkami! Zapach jest kuszący, uwodzicielski, ale nie duszący. Mgiełka jest wydajna, świetnie rozprowadza się na ciele, pozostawia delikatne mieniące się drobinki. Idealny produkt na lato!! Używam tego produktu od: W zeszłe lato Ilość zużytych opakowań: 1 szt125ml
  • 1 lipca 2014 o 1:17
    bardzo dobry produkt
    Mgielka jak dla mnie bomba. Bardzo ladnie pachnie, zlote drobinki bardzo dobrze prezentuja sie na skorze. Nie klei sie na ciele. Nie brudzi ubran. Drobinki dlugo utrzymuja sie na skorze. Moglaby tylko troszke mocniej pachniec. Na pewno kupie ja jeszcze raz. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
    juumbo
    24 kwietnia 2013 o 22:21
    Ładny zapach, przyjemna konsystencja
    Kupiłam tą mgiełkę, ponieważ spodobał mi się ów zapach po użyciu perfum, o tym właśnie zapachu. Gęsta konsystencja i brokat powodują, że można rozsmarować mgiełkę na ciele, która w dodatku całkiem fajnie wygląda. Zapach utrzymuje się bardzo długo, jest delikatniejszy od zapachu perfum, dlatego mgiełka bardziej przypadła mi do gustu niż perfumy, zważając również na to, że oba zapachy utrzymują się przez mniej więcej tyle samo czasu. Ogólnie rzecz biorąc kosmetyk ten, można mieć zawsze przy sobie, doskonały do szybkiego odświeżenia się i jak dla mnie - niezawodny. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno całe