Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat (Podkład rozświetlający)

Stara wersja produktu

CoreMia
    5 lutego 2016 o 9:21
    Fajny dla cer, które nie potrzebują super krycia
    Fajna konsystencja i zapach, dobrze się rozprowadza, nie zapycha. Ja jednak preferuję podkłady i nieco mocniejszym kryciu. Nie chodzi mi przy tym o efekt maski, tylko o to żeby niedoskonałości czy przykre niespodzianki jeśli akurat się pojawią były dobrze zatuszowane. W przypadku tego podkładu konieczne jest wtedy użycie korektora. Niemniej jednak rozumiem, że rolą tego podkładu jest efekt rozświetlający i z tym sobie radzi. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Plaisir
    20 lipca 2015 o 15:19
    Bardzo dobry
    Dokładnie jak już ktoś wcześniej napisał podkład dla osób z piękną cerą bez żadnych problemów. Nie powiem jestem zadowolona z podkładu. Krycie ma lekkie, nie powiedziałabym że jest to krycie średnie. Kupiłam go z myślą o lecie. Podkład też nawilża, nie wysusza. Nakładam go BB starczył mi na 3,5 miesiąca codziennego użytu. Podkreśla delikatnie suche skórki. Jednak efekt jaki daje na buzi jest naprawdę przyjemny. Jest jakby satynowy. Być może znów go kiedys kupię jednak będę szukać nadal ideału na porę wiosna/lato Używam tego produktu od: kwietnia 2015 Ilość zużytych opakowań: 1
  • 18 czerwca 2015 o 13:49
    Dokonały podkład
    Produkt dla osób, które cenią sobie naturalny wygląd bez efektu maski. Podkład całkowicie stapia się z twarzą. Rozświetla w bardzo naturalny sposób, ale osoby z cerą tłustą i mieszaną muszą zaopatrzyć w puder transparentny. Podkład nie podkreśla suchych skórek, co wyeliminowało jego długoletniego poprzednika od Clarins, a wręcz lekko nawilża. Oczywiście nie jest to produkt o szczególnie wielkiej trwałości, za to można pozwolić sobie na poprawki, bo brak pudrów w składzie nie sprawia, że kolejna warstwa źle wyglada. Dużym plusem jest też, że \'schodzi\' z twarzy w naturalny sposób. Dla mnie do produkt idealny, ale nie ma się co oszukiwać- cery z widocznymi niedoskonałościami muszą go uzupełnić o porządny korektor. Nie pokryje też większego zaczerwienienia bez dobrej bazy. Na plus dodam jeszcze, że wysoką cenę rekompensuje bardzo duża wydajność - wcześniej podkłady tej pojemności wykańczałam w 3 miesiące, ten mam już ok.5 i starczy przynajmniej na jeszcze jeden. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 kwietnia 2015 o 9:38
    Lubię go.
    Dla wszystkich rozważających - to jest podkład dla osób z wypielęgnowaną, bezproblemową skórą. Krycie : średnie, aby uzyskać mocniejsze polecam położyć dwie warstwy - oczywiscie odbija się to na zużyciu produktu. Kolory: największy plus produktu, bo ma BARDZO ŁADNE ODCIENIE. Zwracam na to uwagę, bo mam bardzo jasną skórę i wiele podkładów sprawia, ze wyglądam jak kamienny posąg. Ten na szczęście nie :) Trwałość : nie umiem tego ocenić. Nakłądam na niego puder, róż i wychodzę z domu na 13 godzin. To dla mnie oczywiste, że muszę coś poprawić w ciągu dnia i nie ujmuje mi to.Jak chcę aby był trwalszy to mieszam go z odrobiną double wear Estee Lauder. Opakowanie: śliczne, wygodne, estetyczne. Ogólna opinia - fajny jest, polecam kobietom które chcą wyglądać "ładniej" i nie muszą w tym celu używać dużo makijażu. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 18 kwietnia 2015 o 18:08
    przyzwioty, ale bez zachwytu
    Podklad kupilam za namowa konsultanta w perfumerii. Szukalam podkladu nawilzajacego i rozswietlajacego i ten podklad oba zadania spelnia. Ma bardzo lekka konsystencje, wygodnie sie rozprowadza, nie zostawia smug i ladnie stapia sie ze skora. Twarz wyglada swiezo i promienieje. Jednoczesnie podklad jest na tyle delikatny, ze nie daje efektu maski. I to jest fajne do polowy dnia. Od drugiej polowy dnia, ta delikatnosc przechodzi w poczucie ze makijazu nie ma juz na twarzy. Dosc szybko sie sciera, chociaz w moim przypadku wystarczy przypruszyc go pudrem i jest ok. To czego w nim nie lubie to to, ze niemilosiernie sie swieci pod koniec dnia. I to jest powod dla ktorego nie wroce do niego. Cena jest dosc wysoka, ale powiedzmy standardowa jak na te polke. Opakowanie przepiekne i bardzo praktyczne. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie