Podkłady

Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat, Awakening Foundation Podkład rozświetlający (nowa wersja)

Yves Saint Laurent Touche Eclat Podkład B20 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Vamur
    29 września 2022 o 9:06
    Super!
    Uwielbiam ten podkład! Jest to jeden z moich ulubionych produktów do makijażu. Wizualnie buteleczka prezentuje się pięknie, elegancko i klasycznie. Sam produkt dozuje się bardzo wygodnie, zapach również jest bardzo przyjemny. Więc wrażenia estetyczne jak najbardziej na tak. Bardzo dobrze wyrównuje koloryt skóry i dopasowuje się do niej, pięknie się z nią stapia. Współgra z moimi ulubionymi kremami oraz pudrami czy bronzerami. Jest trwały, nie ściera się w ciągu dnia. Buźka wygląda młodo, zdrowo i promiennie. Kocham!
    Zalety:
    • Piękne odcienie
    • Bardzo dobrze stapia się ze skórą
    • Nie roluje się na moich ulubionych kremach
    • Nie ściera się w ciągu dnia
    • Przyjemny zapach
    • Śliczna buteleczka
    DermaB
    8 czerwca 2022 o 12:31
    Uwielbiam - idealny, świeża, zdrowa cera
    Podklad kupiłam na podstawie próbki - zrobiła na mnie taki wrażenie, ze pobiegłam do galerii i kupiłam szybko cały produkt. Moja skóra po użyciu podkładu jest rozświetlona, wyglada zdrowo i jakbym spala 10h - czuje się po prostu świetnie, gdy używam YSL, bo wiem, ze wyglądam po prostu piękniej :) Produkt szybko się wchłania, nie robi smug, pachnie świeżo, trzyma się cały dzień <3 Opakowanie jest piękne - ciężkie szkło i złote elementy, minimalistyczny design - uważam, ze każda kobieta powinna spróbować tego podkładu, bo sprawi on, ze będziecie wygląd zdrowo i pięknie, polecam z całego serca!
  • 27 stycznia 2022 o 22:36
    Super podkład
    Długo zbierałam się do jego kupna głownie przez jego cenę ale wgl nie żałuję . Podkład ma deliaktne krycie ale wystarczające żeby makijaż wyglądał świetnie , cera wygląda na rozświetloną i wygładzoną , a trwałość maksymalna . Jest duża gama kolorystyczna dlatego każdy może świetnie dopasować dla siebie kolor . Myślę , że jest to podkład wart swojej ceny i warto go zakupić :)
    Zalety:
    • delikatne krycie
    • trwałość
    • rozświetlenie
    • wygładzenie
    • dopasowanie kolorystyczne
  • 7 września 2021 o 9:42
    kolejne opakowanie w mojej kosmetyczce :)
    Bardzo dobry podkład, średnie krycie, rozświetlenie, nawilżenie skóry, trwałość- to główne zalety dlaczego uważam ten podkład za obowiązkowy produkt w mojej kosmetyczce. Podkłady posiadają piękne gamy kolorystyczne. Podkład nakładam na krem, nie używam bazy najpierw dłońmi a póżniej przyklepuje bb i trzyma mi się wiele ale to wiele godzin ...
    Zalety:
    • kolorystyka
    • cały produkt jest doskonały
    tripka
    28 sierpnia 2021 o 20:40
    Mogło być idealnie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Podkład oceniam na podstawie próbek otrzymanych w perfumerii. Miałam okazje wypróbować odcień 40 Sand. Podkład ma lekką konsystencję,jest delikatny, bardzo dobrze się rozprowadza na twarzy. Pierwsze wrażenie to "wow", daje przepiękne wykończenie, wypoczętej i świeżej cery. Utrzymuje się długo, cały czas wygląda bardzo naturalnie na twarzy. Nie ma mowy o efekcie maski. Wszystko byłoby idealnie, ale te odcienie...testowany odcień Sand jest nieco za ciemny, dla ciemniejszej karnacji byłby pewnie dobry. Odcień B10 i B20 są za jasne, BD10 z kolei jest za żółty.. Nie potrafię za chiny dobrać dla siebie koloru, uważam to niestety za duży minus. Pozostaje mi czekać znów do lata , opalić się i używać B40 bo to naprawdę piękny odcień, nie za różowy, nie za żółty.
    Zalety:
    • piękne wykończenie
    • lekkość
    Wady:
    • odcienie