Oriflame Discover Taj Mahal, Żel pod prysznic

• 18 marca 2014 o 10:50
    słodki zapach
    Ten żel na pewno uprzyjemni kąpiel :) Plusy: -przepiękny zapach -bardzo dobrze się pieni -wydajny -wygodna butelka -nie podrażnia -przystępna cena w promocji Niestety podobno w katalogu 4/2014 po raz ostatni w sprzedaży, mam nadzieję, że to tylko chwyt marketingowy ;) Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1x750ml
    Beith
    24 lipca 2013 o 23:06
    przecudny zapach!
    Mój najukochańszy zapach z serii Discover. Kąpiel jest przyjemnością :) jako żel pod prysznic spełnia bardzo dobrze swoją rolę: myje, nie podrażnia, nie wysusza, skóra jest gładka i miękka. Zawsze go kupuję, jak tylko jest w katalogu. Polecam. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3
    iwaosw
    15 kwietnia 2013 o 10:57
    Bardzo ładny zapach
    Kupiła ten żel w wersji 750ml mam go już bardzo długo ale jestem z niego bardzo zadowolona +piękny zapach +ładnie się pieni +wydajny +cena +oczyszcza czy wysusza to nie nie wiem zawsze po kąpieli balsamuje się. Bardzo lubię kosmetyki Oriflame bo mnie nie uczulają dla tego ciągle coś zamawiam;] Używam tego produktu od: końca lutego 2013 Ilość zużytych opakowań: 1 w połowie 750ml
  • 12 marca 2013 o 18:11
    Ciekawy zapach
    Jest to chyba najciekawszy zapach z tej serii nie licząc Marrakesha, który niestety został wycofany jakiś czas temu. + przyjemny, egzotyczny zapach + wydajny + dobrze się pieni Jest to zwykły żel do mycia ciała i to jest jego rola. Nie ma nawilżać ani czynić cudów, tylko oczyszczać skórę i w tej materii sprawdza się doskonale. Nie wiem czy zapach długo utrzymuje się na skórze, bo i tak zaraz po jej osuszeniu aplikuję balsam. Lubię go i tyle :) Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: jedno całe 250 ml i teraz w trakcie 750 ml
  • 12 marca 2013 o 14:14
    Orientalna podróż w .... wannie :)
    Ten żel doskonale trafia w moje zapachowe gusta :) Jest orientalnie, czuć kadzidła, ciężką wanilię, śliwkę, kardamon ... Zapach naprawdę piękny, wypełnia całą łazienkę, długo utrzymuje się na mojej skórze. Chciałabym znaleźć perfumy o podobnej woni. Poza tym - buteleczka prosta, żel wydajny, ładnie się pieni, nie wysusza skóry. Dobrym pomysłem byłby balsam o tym zapachu - ale Oriflame na razie o tym nie pomyślało. Bardzo polecam jeśli ktoś lubi orientalne zapachy - mój KWC wśród żeli ! Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie zużyte