Synergen Fruity Flirt, Klorendes Wasch - Gel Mischhaut Żel do mycia twarzy do cery mieszanej

Agumek
    27 marca 2016 o 20:00
    w porządku
    Żel przede wszystkim dobrze spełnia swoją funkcje oczyszczania skóry twarzy. Nie uczula, nie podrażnia, choc w moim przypadku późniejsze użycie kremu nawilżającego to koniecznosc. Jest tani, a zarazem mega wydajny - starczył mi na 8 miesięcy przy codziennym stosowaniu. Poza tym ma ładny kolor i zapach - śmiało mogę polecic :)
    agatqa9
    24 lutego 2016 o 14:01
    Dobry żel
    Zalety: - wydajny - dobrze myje - zmywa makijaż - nie uczula - nie wysusza skóry - tani - delikatny dla skóry - wystarczy mała ilość do umycia Wady: - konsystencja dla mnie zbyt lejąca - średnio wygodne opakowanie Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 150ml
  • 26 września 2015 o 13:02
    Porządny żel.
    Żel ten jest tani, ładnie pachnie, jest delikatny dla skóry, nie podrażnia jej, nie szczypie w oczy. Idealny do codziennego mycia. Konsystencja: to żel, niezbyt gęsty, jasnego koloru. Po rozprowadzeniu na twarzy i kontakcie z wodą powstaje dość dużo piany. Działanie: żel spełnia swoje zadania, bo: myje, domywa resztki makijażu, nie szczypie w oczy, można je normalnie myć tym żelem, nie przesusza, nie powoduje uczucia ściągnięcia. Niekoniecznie wierzę, w ten \'kwas owocowy\', ale to nieistotne. Za bardzo małą kwotę otrzymujemy dobry produkt, wydajny i skuteczny. Nie spowodował wysypu pryszczy czy zaskórników. Zapach: owocowy, trochę chemiczny. Jest przyjemny, towarzyszył przy myciu, nie był na tyle silny by zatykał. Opakowanie: miękka tubka typowa dla żeli Synergen. Klips jest mocny, ale łatwo się go otwiera, nie pękł mi. Otwór jest mały, nie ucieknie nam więcej produktu niż chcemy. Dostępność: Rossmann. Plusy: - nie podrażnia, nie wywołuje świądu - można nim myć oczy - ładnie pachnie - tani/ wydajny - fajnie się pieni - dobrze myje Minusy: nie mam. Używam tego produktu od: Około miesiąc. Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie 150 ml.
  • 24 sierpnia 2015 o 11:56
    Dobry i tani produkt, który spełnia swoje zadanie
    Żel kupilam na majowej promocji -40% na twarz. Wyszło ok. 5 zł za 150 ml tubke, co jest ceną całkiem niską. Produkt spełnia swoje zadanie i jestem z niego bardzo zadowolona. PLUSY + piekny owocowy zapach + zawiera kwasy owocowe + dobrze sie pieni, jeszcze zaden zel sie tak dobrze nie pienil, wspanialy + dobrze oczysza twarz + zmywa nawet makijaz + latwo usuwa resztki makijazu, zanieczyszczenie itp. po przejechaniu skory tonikiem praktycznie nic nie ma + nie zawiera parabenow w skladzie + nie wysusza + nie podraznia + nie uczula + nie zapycha!! + tani (standardowa cena to 7,49 zł) + bardzo wydajny MINUSY - nie przyczynia sie do redukcji niespodzianek, ktore nadal sie pojawiaja Za te cene jest to swietny produkt. Na pewno do niego wroce Używam tego produktu od: maj 2015 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 21 marca 2015 o 17:03
    3 x nie
    Kupiony przypadkowo, w zastępstwie za sprawdzony żel, którego aktualnie nie było. Używany na noc szybko zaczął przesuszać moją skórę. Skóra po nim była ściagnięta i niemiła w dotyku. Początkowo zaczęłam używać tłustszych kremów, lecz z czasem problem narastał. Zaczerwienienie w okolicach nosa definitywnie utwierdziło w przekonaniu, że już więcej ani razu po niego nie sięgnę. Jak się okazało, nabawiłam się zapalenia skóry właśnie w kącikach nosa, z którym męczyłam się później dłuższy czas. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1/3 opakowania