Schwarzkopf Gliss Głęboka Regeneracja, Odżywka regeneracyjna bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych

mysia m
    16 grudnia 2009 o 21:23
    bardzo dobra z pewnym 'ale'
    Gdy farbowałam włosy na ciemno, bardzo ją sobie chwaliłam. Za przyjemny zapach i własciwosci wygładzające oraz zmiękczające włosy. Lśniły po nim przepieknie. Obecnie mam włosy rozjaśniane i uzywam innych produktów. Używam tego produktu od: jakos w zesżłym roku Ilość zużytych opakowań: conajmniej kilka
  • 30 września 2009 o 8:03
    Rozczarowanie
    Ta odżywka to chyba jakaś pomyłka. Nastawiona byłam na głęboką regenerację a mam wrażenie że kosmetyk ten przesusza włosy!Śmierdzi alkoholem, po nałożeniu na włosy nie robi nic.Ani nie ułatwia rozczesania, ani nie nawilża włosów. Skleja je, może bardziej się przyda jako produkt do stylizacji, bo pomysłu innego na jej zastosowanie nie mam. Jednym słowem: Bubel Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: połowa 1...
  • 22 października 2008 o 20:14
    polecam!
    mimo ze jest bez splukiwania, to nie obciaza wlosow, stosujac ja moge zaoszczedzic na czasie, bo nie musze nic splukiwac i sie w nic bawic :) wlosy sa po nim gladkie, lsniace, odzywione, nawilzone polecam serdecznie! Używam tego produktu od:pol roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 14 sierpnia 2008 o 17:51
    beznadziejna
    niestety też dołącze do grona niezadowolonych z tej odżywki, niestety nie nawilża włosów, zapach akurat mnie nie przeszkadza ale tak jak juz pare osób wspomniało włosy po wyschnięciu sa sklejone :( i wyglądały na jeszcze bardziej przesuszone niż są w rzeczywistości :/ Używam tego produktu od:2 miesiący Ilość zużytych opakowań:1
    p4w
    9 grudnia 2007 o 17:22
    najlepsza recepta na "siano"
    mam już kilka produktów z tej serii, ale jak na razie tą odżywkę lubię najbardziej ładny zapach, łatwość stosowania (bez spłukiwania), świetny efekt - czego chcieć więcej? to na razie jedyna odżywka, po której mam fajne lekkie włosy bez efektu siana i jednocześnie bez obciążania włosów Używam tego produktu od:2 tygodnie Ilość zużytych opakowań:1