Bruno Banani Time To Play Woman

• 4 maja 2013 o 22:17
    Niby dla mamy ...ale co tam :D
    Kupiłam perfumki dla mamy w Niemczech - jak jeszcze chodziłam do gimnazjum :) Pamiętam jak dziś - jak bardzo sie ucieszyła - a Bruno Banani z niczym nikomu się nie kojażyło ..... tak więc nie oceniałam ich przez pryzmat marki - a wydajności .... a więc : Plusy : - bardzo wydajne - bardzo długo unosi się zapach , który podaczas dnia się zmienia ... i jest miej ostry - ogólnie neutralny - czyli nie koniecznie do sukienki do spodni też można nosić :D - niedrogi - fajnie opakowany :D Minusy : - dostępność - mam wrażenie że jego już nie ma ... Używam tego produktu od: kikla lat temu - około roku Ilość zużytych opakowań: 50 ml - razem z mamą :)
    Latiha
    14 stycznia 2013 o 20:21
    Niczym Kenzowy Słonik.
    Jak to możliwe, że nikt tego nie zauważył? Ten Bruno pachnie identycznie jak Słoń Kenzo. Od razu rzuciło mi się to w "nos", ale dla pewności sprawdziłam nuty - i tak, drogie Panie, miałam rację. Mandarynka w nucie głowy, paczula i wanilia w bazie, u jednego cynamon, u drugiego kardamon i kumin - ogólnie to ta sama bajka, naprawdę. Lubię Słonika, ale muszę przyznać, że Bruno bardziej mi się podoba. (chyba to przez ten kokos?). Nie mniej jednak to niezły killer, strasznie intensywny, trwały i ogoniasty. Nieco zbyt duszący jak dla mnie, ale czasem sama dla siebie się psiknę:) Już praktycznie nie do zdobycia więc nie mam sumienia się ich pozbyć:) Polecam serdecznie:)
    megansa
    5 czerwca 2012 o 16:31
    Dobre
    Perfumy dostałam w prezencie jakieś 3 lata temu. Przyznaję, iż na początku nie mogłam się do nich przekonać - wydawały się za mocne. W momencie, w którym zaczęłam coraz częściej ich używać bardzo je polubiłam! :) + zapach mocny, lecz bardzo ładny + Długo się utrzymywały na ciele, ubraniach + wydajne + Bardzo fajny flakonik :) Używam tego produktu od: Jakieś 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 2 października 2011 o 18:05
    cynamon :)
    Ja kocham cynamon w każdej postaci :) cena i dostępność na rynku stanowią mały problem- dlatego doczekawszy się niedrogiej oferty na allegro kupiłam zestaw 20ml + żel pod prysznic. Zapach time to play jest zgodnie z opisem \'not for everybody\' - dość ciężki i intensywny. Na początku odniosłam nawet wrażenie, że to zapach bardziej męski niż damski (co nie znaczy, że źle się go wącha ;) bo cynamonowa nuta jest baardzo wyraźna) ale z czasem się przyzwyczaiłam. Na pewno nie jest to zapach na co dzień, dlatego używam go tylko okazjonalnie. Za to żelem byłam oczarowana od pierwszego użycia- zapach cudny, dużo bardziej delikatny i do tego fajnie- kremowo się pieni. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: oszczędzam je, więc dopiero 1/5 pierwszego (20ml)
  • 26 września 2009 o 11:48
    Nietrwała OI
    Siostra bliźniaczka Organzy Indecence, niestety o gorszej trwałości, a cenie niestety obecnie porównywalnej z zapachem Givenchy i podobnie trudno osiągalnej. Ten sam co w OI cynamon, brązowa suchość cynamonu, zapach jest otulający, ciepły i szalenie kobiecy. Goździk jest ale bardzo delikatny, wanilia, ale nad wszystkim jednak wybija się cynamon. Utrzymuje się na mojej skórze 2 godziny. Flakon dość ładny. Szczegółowa ocena: Zapach 3* Trwałość 2* Flakon 2* Używam tego produktu od: kilkanaście miesięcy Ilość zużytych opakowań: dekant 10ml