Phenomé Sustainable Science, Rebalance Hair Wash Szampon do włosów przywracający równowagę skóry głowy

• 27 maja 2014 o 15:43
    To naprawdę dobry szampon
    Nie można mu wiele zarzucić, jest naprawdę dobry, nigdy nie spotkałam się z eko szamponem który nie robi siana z włosów, do czasu Phenome...tylko ze cenę ma zaporową. Plusy: - naturalny skład - włosy są po nim gładkie i lejące - nie sprawia ze włosy są tępe - pięknie pachnie miętą - doskonale oczyszcza - nie muszę nakładać po nim odżywki - jest dość wydajny - nieźle się pieni - ma fajnie opakowanie Minusy: - bardzo wysoka cena Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 - duże
  • 25 stycznia 2014 o 5:00
    Cudny
    Szampon Genialnie pachnie, oczyszcza. Dobrze się pieni i nie plącze włosów. Ma też ciekawy skład. Generalnie ma wszystko co oczekuje od szamponu. No może cena mogłaby być nizsza ;) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 20 stycznia 2014 o 5:30
    Przyjemnie orzeźwiający
    Przyjemny szampon o ciekawym orzeźwiającym miętowym zapachu który długo utrzymuje się na włosach. Idealny na lato;) Dobrze oczyszcza skórę głowy i włosy dzięki czemu świeżość na moich dość szybko przetłuszczających się włosach pozostaje zdecydowanie dłużej. Jago konsystencja jak dla mnie jest b.dobra. Gęsta, nie cieknie przez palce i całkiem dobrze się pieni ale że pieni się dzięki Ammonium Lauryl Sulfate to pewnie w twardej wodzie piana jest już mniejsza. Gdyby nie cena i ten nieszczęsny ALS byłby całkiem niezły. Jednak za mniejszą kwotę można dostać lepsze szampony więc niekoniecznie do niego wrócę;) PLUSY: – orzeźwia – dobrze oczyszcza – pozostawia miękkie włosy – zapach – nie plącze włosów – całkiem dobrze się pieni – wydajny (myje prawie codziennie) – estetyczne opakowanie – polski produkt PLUS/MINUS: – skład MINUSY: – cena – ALS w składzie Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 duże
    Patalus
    14 października 2013 o 17:25
    Słabo się pieni
    Starałam się wyciągnąć z niego jak największy potencjał, bo jak widać produktu jest niewiele, a moich włosów jest na prawdę sporo, więc użyłam go 2 razy i nie wiem czy starczy mi na 3 raz. Za wiele nie mogę o nim powiedzieć, ale na parę rzeczy dało się zwrócić uwagę. Szampon jest organiczny, bez żadnych silikonów i innych oblepiaczy, więc osoby skrupulatnie czytające składy byłyby z niego zadowolone. Ja jednak wolę domieszkę silikonów, dzięki którym moje długie włosy się nie plączą. Szampon ma piękny zapach mięty, który przebija się jeszcze długo po umyciu włosów. A samo mycie włosów nie należy do najprzyjemniejszej części w tym wypadku, bo trzeba się napracować, żeby szampon zaczął się pienić. Jak już się trochę spienił, to całkiem dobrze umył te włosy, ale i tak na 3 dzień były już tłuste. Chyba nie zdecydowałabym się na jego kupno właśnie z tych powodów. Cena też jest nieźle wygórowana. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: zużyta miniatura
    barb90
    14 października 2013 o 9:22
    Byłby ideałem gdyby nie cena.
    Najlepszy szampon jakiego używałam. Na moich problematycznych włosach (suchych i puszących się na końcach) sprawdził się idealnie! Dobrze oczyszcza skórę głowy i włosy, sprawia, że włosy są miękkie i ładnie się układają. Naturalne składniki w składzie sprawiają, że szampon nie pieni się mocno, ale pozostawia wrażenie zdrowych, dobrze oczyszczonych i nawilżonych włosów. Minusem jest zaporowa cena, która zniechęca do ponownego zakupu. Niestety, za taką jakość trzeba zapłacić :/ Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie