Celine Dion Celine Dion EDT

• 9 czerwca 2018 o 7:44
    Uwielbiam
    Prostota w każdym calu ,opakowanie które niczym nie przyciąga daje tylko ciekawość co jest w środku ,a tam kryje się piękny kwiatowo -owocowy zapach nie przesadnie słodki i pomimo swego składu lekki .Tego zapachu nie da się nie lubić kto raz spróbował będzie do niego powracać .Cena zapachu jest różna w zależności od miejsca zakupu a zapach jest dość trwały 6-7 godzin bardzo ładnie się trzyma więc można powiedzieć że perfumy są średnio wydajne .
    Zalety:
    • trwałość
    Wady:
    W perfumerii
    ivva1
    4 czerwca 2018 o 9:07
    Nadal go uwielbiam !
    Tak wiem, lata świetności tych perfum minęły chyba 15 lat temu. Dla mnie są jednak najpiękniejsze jeśli chodzi o te z serii Celine Dion. Swego czasu używałam ich namiętnie przez kilka lat. Połączenie nut kwiatowych z cytrusowymi daje niesamowity zapach. Flakonik najprostszy z mozliwych. Trwałość, no cóż EDT kilka godzin wytrzymuj. Kiedys miałam EDP i wytrzymywały cały dzień a nawet dłużej. Sprawdzają się głównie na dzień, ale wieczorem również ich używam. Dość trudno dostępne , ale w dobie internetu nie ma rzeczy niemożliwych.
    ola9225
    23 kwietnia 2018 o 20:31
    Ładne
    Dostałam te perfumy w prezencie i muszę przyznać,że posiadają ładny i delikatny zapach.Nie uczulają skóry.Niestety nie są zbyt trwałe i po kilku godzinach nie czuć już ich zapachu.Posiadają eleganckie opakowanie.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • eleganckie opakowanie
    • wydajne
    Wady:
    • niezbyt trwałe
  • 29 grudnia 2015 o 20:59
    Lubię go
    Zapach otrzymałam rok temu w prezencie od mojego chłopaka, obecnie Narzeczonego. Muszę przyznać, że z początku nie podobał mi się, bo wydawał mi się taki zwyczajny, podobny do tysiąca innych zapachów. Zmieniłam jednak zdanie dość i zakochałam się w nim. :) Ostatnio jak wypsikałam ostatnie kropelki bardzo żałowałam, że już się skończył. Produkt umieszczony jest w szklanym flakoniku, bardzo estetycznym, ale bez żadnych udziwnień. Wygląda klasycznie, elegancko. Zapach jest subtelny, ale ma w sobie coś intrygującego, kobiecego, ciepłego. Lubię takie nuty zapachowe. Według mnie zapach pasuje na każdą okazję, jest uniwersalny. Zapach pięknie się rozwija i dość długo utrzymuje się na skórze. Trwałość nie jest spektakularna, ale naprawdę nie można narzekać. :) Używam tego produktu od: około rok Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 17 czerwca 2015 o 3:09
    Najlepsze jakie mam
    Ponad 11 lat temu dotarłam tę wodę od mojego chłopaka. Faceci się zmieniali a zapach pozostał. Używam gdy chcę czuć sie pewnie, na większe wyjścia. Zapach jest słodki, kwiatowy, ale ma pazur. Zwraca uwagę. Ja używam wersji ze US !Istnieją wersje z różnych państw (Francja/Hiszpania/US/UK ) wypróbowałam wszystkie i jest olbrzymia różnica w zapachu. Zapach na ubraniach utrzymuje sie bardzo długo. Na ciele - nie wiem - bo go nie czuję. Używam tego produktu od: 2004 Ilość zużytych opakowań: dwadzieścia