Garnier Fructis, Mega Objętość 48H, Odżywka do włosów

• 8 grudnia 2015 o 14:55
    Niespotykany zapach :)
    Kupiłam tę odżywkę po wypróbowaniu szamponu z tej serii. Zapach wspaniały, niespotykany i najważniejsze dwudniowy!!! Naprawdę dodaje objętości (no ale nie na 48h). Nawilża i zmiękcza włosy. Gęsta - niewiele trzeba, aby pokryć całe moje długie włosy. Odżywka jak i szampon niestety ale jest słabo dostępna - a szkoda.. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
    miv
    26 listopada 2015 o 11:09
    Nie polubiłyśmy się
    Potrzebowałam czegoś, co doda objętości moim włosom. Odżywkę kupiłam na promocji. Po dłuższym używaniu jej zauważyłam, że włosy zaczęły mi się szybciej przetłuszczać u nasady, dodatkowo elektryzują się. Początkowo rzeczywiście działała dobrze, nadawała objętości. Ale po czasie przyzwyczaiły się do niej. Jedynym plusem tej odżywki jest to, że zapach utrzymuje się na nich bardzo długo. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 14 listopada 2015 o 11:15
    Chyba najlepszy
    Produkt jest skuteczny. Jedyny który do tej pory u mnie zadziałał. Plusy: +Cena +Zapach +Działa, zwiększa objętość Minusy: -Ostatnio ciężko go gdzieś dostać na sklepach Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    Lorneta
    2 lipca 2015 o 23:21
    Zapach !!!
    Odżywka ma piękny, cudowny, wspaniały zapach ! Wiele znajomych ciągle mówi mi, jak to moje włosy ślicznie pachną. Może nie robi niczego nadzwyczajnego z włosami, ale zapach jest cudny. Dodatkowo na moich grubych włosach widać dodatkową objętość. :) Polecam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
    Nessa7
    19 czerwca 2015 o 20:52
    Rewelacyjna ♥
    Jedna z najlepszych odżywek drogeryjnych. Tania, dostępna w wielu marketach za niecałe 10 zł. Przecudownie pachnie, doskonale nawilża, zmiękcza włosy. Fajnie działa też na końcówki i przede wszystkim nie obciąża. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: bardzo dużo ich było, odzywki używam od kilku lat