Avon Infinite Seduction EDT

• 27 czerwca 2014 o 15:45
    Cudowny, optymistyczny :)
    Ten zapach przywodzi mi na myśl pudrowe, kwaskowate cukierki :) Jest rewelacyjny zarówno do pracy, jak i na randkę czy gdziekolwiek indziej :) Bardzo uniwersalny, a zarazem jedyny w swoim rodzaju. Jak dla mnie mógłby być bardziej trwały. Zawsze jak nim pachnę znajdzie się ktoś kto powie, że mam fajne perfumy :) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: Chyba juz z 6 :D
    goia81
    5 maja 2014 o 14:11
    nie
    Cóż, podsumowanie mówi samo za siebie :) Kupiłam zapach w ciemno- to był błąd- jednak na szczęście niewielki, bo flakon kosztował mnie raptem 30zł. Tak więc stosunkowo niewielka strata szczególnie, że oddałam zapaszek Mamie ku jej niemałej radości :D O dziwo przypadł jej do gustu kiedy ja zrozpaczona zaczęłam go używać do odwieżania łazienki :P Mnie zupełnie zapach nie przypadł do gustu. Jest, jak już to ktoś napisał, MYDLANY. Czasami zdarza mi się kupić coś avonowego (bardzo lubie "małe kiecki" :)), ale ten zapach to totalnie nie moja bajka. Radzę wypróbować najpierw próbkę. Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: zużyte z 5 ml z całej butelki
  • 4 maja 2014 o 21:38
    zapach inny od innych
    Ten perfum kupiłam w ciemno - poleciła mi go koleżanka, poczytałam trochę recenzji, a cena w katalogu nie była duża. Jestem nim zachwycona! Zapach nie przypomina żadnego innego z zapachów, które kiedykolwiek miałam okazję powąchać. Jest słodki z wyraźną nutą pieprzu. Na skórze wyczuwalny jest do 6 godzin. Cena również jest bardzo atrakcyjna, wczoraj zamówiłam go ponownie za 30 zł. Używam tego produktu od: grudnia Ilość zużytych opakowań: jedno
    ofca133
    11 listopada 2013 o 14:07
    Pomarańczowe mydełko
    Chciałam kupić w ciemno, na szczęście najpierw zdecydowałam się na próbkę. Po pierwsze, zapach nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek uwodzeniem, to zapach typowo dzienny, i to raczej dla młodej dziewczyny. Czuję przede wszystkim mydło (którego w perfumach nie lubię), poza tym pomarańczę (ale też niezbyt ciekawą, taką słodką i obraną z gorzkawej skórki), trochę wanilii i dosłownie szczyptę pieprzu. Zapach, jak przystało na Avon, nietrwały. Zapach nie jest zły, absolutnie, i choć przypadł mi do gustu bardziej niż drażniący moje nozdrza Infinite Moment, jest mnóstwo ciekawszych zapachów dziennych z tej półki cenowej. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: testy
    Buraska
    29 października 2013 o 20:30
    Ładny zapach
    Spodziewałam się trochę innego zapachu. Czuję głównie pomarańczę, bardzo słodką.Zapach jest przyjemny. Pewnie kiedyś się skuszę. Trwałość mogłaby być lepsza, ale w końcu to woda toaletowa. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: testy