Lierac Diopticerne (krem pod oczy przeciwko cieniom)

• 17 grudnia 2015 o 0:28
    bardzo zły
    Mam odkąd pamietam ciemne i widoczne cienie pod oczami w kolorze siniaków ( naczyniowe). Z desperacji kupiłam krem w zbujeckiej cenie 55 zł za 5! ml i bardzo chciałam żeby cokolwiek się poprawiło. Niestety przy regularnym stosowaniu poczatkowo dwa razy dziennie a potem raz krem mocno wysuszył skórę pod oczami a cienie jak były tak są. Stosowałam 6 tygodni i poddałam się, reszta kremu poszła do kosza. Używam tego produktu od: 6 tygodni Ilość zużytych opakowań: połowa
  • 20 lutego 2012 o 13:40
    Tragedia!!!!
    Szukalam czegos co zmniejszy troszke moje cienie pod oczami,skusilam sie na Lierac,myslac ze tak dobra firma nie moze mnie zawiesc..Jak sie mylilam! Krem stosowalam 2 razy dziennie,codziennie!Po miesiacu zadnych efektow,a poza tym nabawilam sie czerwonych,pieczacych plamek pod okiem i wysuszonej skory!!!!!Jak tylko go odstawilam-widze poprawe!Nie polecam nikomu! Używam tego produktu od: 1 miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 4 października 2011 o 4:18
    Szczypał w oczy
    Stosowałam ten krem przez kilka dni, gdy miałam "ciężkie dni", mało spałam, dużo się uczyłam. Koleżanka podsunęła mi swój krem pod oczy. Opuchnięcie i sińce pod oczami nie zniknęły ale faktycznie się zmniejszyły. Niestety paskudnie szczypał w oczy. Triethanolamine i butylparaben to bardzo niebezpieczne konserwanty zawierające trujące związki rtęci. Konserwanty działają często drażniąco i alergizująco. Domyślam się że dlatego szczypał w oczy. Używam tego produktu od: jakiś czas temu przez ok tydzień Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 16 kwietnia 2011 o 14:13
    dziala
    krem troche mi pomogl, nie mam bardzo powaznego problemu z cieniami, ale jesli jestem zmeczona to sa one rzeczywiscie widoczne. uzywalam go przez jakies 1,5 miesiaca, w czasie gdy, powiedzmy, mialam zdecydowane prawo do cieni :P krem moze nie zlikwidowal ich calkowicie, ale byly prawie niezauwazalne. plus za brak parabenow Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 września 2010 o 22:11
    Na mnie nie działa
    Liczyłam na całkiem dobry efekt gdy kupowałam ten krem bo wcześniej na tej marce się nie zawiodłam ale się przeliczyłam,nie widzę żadnego efektu, wręcz pogorszył stan skóry bo przesuszył. Miałam wersję bez koloru. MINUSY: *Nie rozjaśnił mi cieni ani trochę, dodam że nie są one uwarunkowane genetycznie, ot cienie ze zmęczenia i niewyspania *Przesusza skórę *Okropnie piecze kiedy dostanie się do oka *Uwidacznia malutkie zmarszczki o których istnieniu nawet nie wiedziałam! Ogólnie rzecz biorąc ten krem jest beznadziejny, nigdy więcej! Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1 całe