Szczotki do włosów

Tangle Teezer Compact Styler Szczotka do włosów

Tangle Teezer Compact Styler szczotka do włosów typ Rose Gold Cream
hairstore.pl
Tangle Teezer Compact Styler Lilac Chrome ? Szczotka do włosów
Bodyland.pl
Tangle Teezer Compact Styler szczotka do włosów typ Rose Gold Cream
Tangle Teezer Detangling Szczotka do Włosów Frosted Teal Chrome

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 26 lutego 2025 o 8:18
    Szczotka pierwsza klasa
    Tangle Teezer Compact Styler to świetna opcja dla osób, które szukają lekkiej, wygodnej i skutecznej szczotki do noszenia w torebce. Doskonale sprawdza się do codziennego rozczesywania i nie niszczy włosów. Jeśli jednak masz bardzo grube lub kręcone włosy, lepszym wyborem może być model o dłuższych ząbkach, np. Tangle Teezer Thick & Curly.
    Zalety:
    • Bezbolesne rozczesywanie – skutecznie radzi sobie z kołtunami bez szarpania i łamania włosów.
    • Kompaktowy rozmiar i osłonka – idealna do torebki, nie niszczy się podczas transportu.
    • Nadaje się do różnych rodzajów włosów – dobrze sprawdza się zarówno na prostych, jak i falowanych czy lekko kręconych włosach.
    • Nie elektryzuje włosów – w przeciwieństwie do wielu plastikowych szczotek, nie powoduje puszenia się włosów.
    • Łatwo się czyści – brak rączki sprawia, że można ją szybko opłukać pod wodą
    Wady:
    • Cena – w porównaniu do zwykłych szczotek, jest nieco droższa.
  • 16 lutego 2025 o 2:32
    Kompaktowa szczotka do włosów, nie łamie włosów , do torebki idealna
    Tangle Teezer Compact Styler to naprawdę praktyczna szczotka do włosów. Jej kompaktowy rozmiar sprawia, że łatwo ją ze sobą zabrać, a różnorodne wzory i kolory dodają uroku. Szczotka doskonale radzi sobie z rozczesywaniem włosów, nawet gdy są mokre, dzięki elastycznym ząbkom z tworzywa flex. Nie elektryzuje włosów, co jest ogromnym plusem. Dodatkowo, nakładka zabezpieczająca przed zanieczyszczeniami to świetne rozwiązanie. Polecam zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci!
    Zalety:
    • Kompaktowa, zabezpieczenie przed zniszczeniem włosów
  • 9 października 2024 o 11:44
    używam od lat
    Super szczotka, wygodna, można wszędzie ze sobą zabrać, idealna do torebki, nie moknie pod prysznicem. Jedyni minus jest taki, że to plastikowe opakowanie lubi odpadać. Poza tym świetny wybór. Często można znaleźć na promocji :)
  • 7 września 2024 o 20:42
    5/5
    Bardzo fajna szczotka, jest idealna do torebki, na codzień. Szczotka posiada świetny design. Jest delikatna dla włosów, nie szarpie ich ani nie elektryzuje. Swoją posiadam już bardzo długo i totalnie nie widać na niej żadnych zniszczeń i uszkodzeń. Ceny tych szczotek są adekwatne do ich jakości. Napewno jeszcze kupię ten produkt
    kialacm
    30 czerwca 2024 o 18:19
    Okropna szczotka, która zniszczyła mi włosy. Nie polecam
    Przez pare lat używałam tylko szczotek marki Tangle Teezer. Uważałam, że tylko one nie ciągną włosów. Nie byłam świadoma co idzie za ich używaniem. Miałam wersję z długą rączką, kilka tych najbardziej popularnych w małym wcięciem i tą. OKROPNE Nigdy więcej ich. Zacznę od ich wyglądu. Są bardzo estetycznie zrobione, wykonane z plastiku ( również ich włoski, które czeszą). To dosyć trwałe szczotki, które mają różne kolory i wzory. Sama szczotka posiada plastikowe igiełki o różnej długości 1.. dłuższe 2. krótsze I to jest ten koszmar. Szczotka przez różne długości włosków "jeździ" po nich, a nie czesze. Używana przez dłuższy czas powoduje szarpanie włosków, puszenie, łamanie włosów i osłabienie ich. Zastanawia mnie dlaczego są one jeszcze dostępne na rynku?! Kiedyś byłam ich ogromna zwolenniczką, do momentu gdy nie doprowadziłam włosów do SIANA - dosłownie Gdy zaczęłam się interesować włosingiam to wszystkie poszły w odstawkę. UWAGA!!! Jeśli zależy ci na dobrej szczotce, która będzie czesała włosy, a nie po nich jeździła to polecam wybierać te najzwyklejsze o równych igiełkach. Najlepiej sprawdzić czy szczotka jest dobra przez test. Jeśli włosy przechodzą przez igiełki ( igiełki wystają z włosów ) to jesteś na dobrej drodze ☺️ Uważaj na swoje włosy i wybieraj sprawdzone produkty. Mimo popularnego stwierdzenia "włosy nie zęby przecież odrosną" bardzo ciężko jest właśnie takie zniszczone, wykruszone włosy doprowadzić do porządku po takiej katastrofie.
    Zalety:
    • ładny wygląd
    Wady:
    • droga
    • jeździ po włosach
    • powoduje puszenie
    • powoduje łamanie włosów
    • osłabia włosy
    • szarpie włosy
    • ostatecznie doprowadza do siana, a nie włosów