Szczotki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    Surley
    3 kwietnia 2025 o 12:44
    Relaksuje i pomaga we wchłonięciu wcierki
    Po umyciu włosów nakładam na skórę głowy wcierkę i aby się lepiej wchłonęła używam do tego właśnie tej szczotki do masażu głowy z Action. Jest bardzo tania, nie jest ani za twarda ani za miękka dla mojej skóry głowy. Polecam.
    Dariax_
    7 marca 2025 o 15:35
    Tani, a skuteczny – masażer do skóry głowy, który warto mieć
    Jestem totalną włosomaniaczką – dbanie o włosy to dla mnie nie tylko codzienna rutyna, ale prawdziwa pasja. Mam długie włosy i poświęcam im mnóstwo uwagi, zawsze szukając nowych sposobów na poprawę ich kondycji. Uwielbiam testować produkty, które mogą wspierać ich zdrowie i wygląd, a szczególnie te, które wpływają na skórę głowy. Szczotka do masażu skóry głowy z Action to produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył. Kosztuje jedynie około 5 zł, a mimo to jest dobrze wykonana i bardzo wygodna w użyciu. Nie jest ani za twarda, ani za miękka – ma idealną elastyczność, dzięki czemu masaż skóry głowy jest przyjemny i skuteczny. Można jej używać zarówno na sucho, jak i podczas mycia włosów, co dodatkowo wspomaga oczyszczanie skóry głowy i poprawia krążenie. Stosuję ją codziennie i zauważyłam, że relaksuje, pobudza skórę głowy i poprawia ukrwienie, co może korzystnie wpływać na wzrost włosów. W tej cenie to naprawdę świetny gadżet, który warto mieć w swojej pielęgnacji. Za tak niską cenę szczotka do masażu skóry głowy z Action to świetny gadżet, który może urozmaicić codzienną pielęgnację włosów. Jest dobrze wykonana, komfortowa w użyciu i idealnie wyważona pod względem twardości. Jeśli masz dostęp do Action, warto ją wypróbować!
    Zalety:
    • Bardzo niska cena – kosztuje tylko około 5 zł
    • Dobrze wykonana – solidny materiał i wygodny kształt
    • Idealna twardość – nie jest ani zbyt twarda, ani za miękka
    • Codzienny masaż poprawia ukrwienie skóry głowy
    • Można używać na sucho i mokro – świetnie sprawdza się także podczas mycia włosów
    Wady:
    • Dostępna tylko w Action, więc nie można jej kupić w innych sklepach
  • 14 lutego 2025 o 3:32
    Dobry masażer
    Te masażery są dość popularne od jakiegoś czasu, mnóstwo producentów je wytwarza, a rozpiętość cen jest dość duża. Czy warto przepłacać? Nie. Nawet w sklepach można porównać, że większość tych przedmiotów różni się tylko kolorem i marką, więc łatwo się zorientować za jaką markę się płaci nadwyżkowo ;). Tu otrzymujemy naprawdę przyzwoitą jakość za bardzo atrakcyjną cenę. Do wyboru 2 kolory, ja wolałam ten miętowy. Minusy są tylko dwa: bardzo łatwo ten silikon się brudzi (ale to może być plusem, bo wówczas trzeba go bardzo często myć i przynajmniej utrzymujemy produkt w czystości). I drugi: boli mnie ręka po masowaniu skalpu, pomimo tego uchwytu, ale może robię za długie masaże po prostu ;). Nie da się tym zrobić krzywdy, nie jest ostry, nie sprawia bólu, a o nacisku sami decydujemy. Co prawda koszmarnie mi kołtuni włosy przy samej głowie, ale ja mam loki, do tego bardzo długie, przy myciu skalpu też się strasznie plączą, więc to raczej z tego powodu. Ale na pewno poprawia krążenie w skórze głowy, a jeśli stosujemy z wcierką to na pewno też wchłanialność tej ostatniej. Co prawda nie widzę jakichś wymiernych korzyści, rezultatów tego, ale jest to niemierzalne, więc trzeba liczyć na słowo i na odczucia przy masowaniu. Ogólnie za taką cenę bardzo porządny masażer.
  • 3 lipca 2024 o 16:38
    Fajny produkt
    Szczotka do masażu głowy idealnie sprawdza się do wcierania preparatów na porost włosów. Szczotka posiada wygodny uchwyt. Nie niszczy i nie wyrywa włosów. Poprawia krążenie krwi praz przyspiesza porost wlosów. Mozna stosować, zarówno do mokrych, jak i suchych włosow. Szczotka jest lekka oraz poręczna.Dostępna jest w Action, w niskiej cenie.
  • 26 czerwca 2024 o 22:32
    Przydatny do wcierek
    Lubię różnego rodzaju gadżety ktore ułatwiają mi dbanie o skórę, włosy czy paznokcie. Mam w swoich zasobach roller do twarzy, silikonowe myjki , szczoteczki oczyszczające itp. Niestety mam słomiany zapał- po zakupieniu produktów używam ich przez chwilę a potem zapominam, nie chce mi się . Podobnemu masażerowi przyglądałam się w drogerii ale kosztował 30 zł. Nie chciałam tyle wykładać bo nie wiedziałam czy zda u mnie egzamin i czy będzie mi służyć. Jak zobaczyłam identyczny produkt w Action za 5 zł to brałam bez wahania. Mam wersje miętową. Masażer wygodnie leży w dłoni dzięki uchwytowi. Wykonany jest z silikonu a wypustki nie są twarde ani ostre. Nie kłuja skóry i nie wywołują bólu. Są na tyle elastyczne że delikatnie się uginają podczas masażu ale z odpowiednim naciskiem wtłaczają substancje aktywne w skórę. Ja używam go nieregularnie(ok.raz na tydzień czasem rzadziej ) do aplikacji wcierek. Produkt nie niszczy się, nie kruszy i nie pęka. Szybko można go umyć pod kranem, nie trzeba się zbytnio wysilać. Fajny produkt a za taką cenę nic tylko brać.