Lovely Holographic Eyes (Holograficzny cień do powiek)

• 22 listopada 2014 o 22:12
    Zaskakująco dobre
    Posiadam trzy podwójne wersje tych cieni (brązowy z kremowym, niebieski z białym i szary z białym). Zamknięte w małym opakowaniu, poręcznym i solidnie wykonanym. Cienie są zaskakująco wysokiej jakości - aksamitna konsystencja, mocno kryjące, przyzwoicie trwałe. Wykończenie perłowe, odbijają światło, pięknie wyglądają na oku. Bardzo tanie i porządne, polecam. Używam tego produktu od: nieregularnie rok Ilość zużytych opakowań: trzy w trakcie
  • 23 marca 2014 o 20:27
    Świetny!
    To moje pierwsze cienie z Wibo i jestem naprawdę mile zaskoczona. Mam podwójny w odcieniu kremowym i brązowym. Największym ich plusem jest to, że się nie osypują i utrzymują się naprawdę długo. Trwałością biją cztery razy droższe od siebie cienie z Rimmela. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 11 marca 2014 o 15:45
    masakra
    Odcień 02 - na oko ciepły fiolet opalizujący na złoto Zachciało mi się fioletowego cienia - co z tego, że holograficzny? Oczywiście testera nie było, a w sklepowym świetle cień wyglądał normalnie. Dopiero w domu przekonałam się, że pigmentacja tragiczna, a cień opalizuje na fioletowo - szaro - złoto. Brzmi ciekawie? Nie dajcie się zwieść. Po nałożeniu 150 warstw cienia, bo nawet baza nie chciała podbić koloru - wyglądałam jak ofiara przemocy domowej. Cień świetnie nadaje się do teatralnej charakteryzacji ofiar pobicia - doskonale oddaje kolor dojrzałego, żółknącego siniaka. Dałam cieniowi kilka szans - w świetle sztucznym, w słońcu, w pochmurną pogodę... i nie odważyłam się wyjść z domu. Nie z tym cieniem na oczach. Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: 1 i ostatnie
  • 13 października 2013 o 21:36
    Świetny.
    Uwielbiam ten cień. Zazwyczaj trzymam się przy zakupach nieco innych marek. Ten jednak po obejrzeniu paru swatchy w sieci mnie zachwycił. Żałuję, że nie zdecydowałam się na niego wcześniej. Oceniam odcień numer 1. Jest to beżo-złoto-brązo-różo-fiolet ;). Wykończenie satynowe. Łatwo się nakłada. Nie osypuje się. Nie znika (nakładam na bazę zawsze). Opakowanie okropne; tani, brzydki plastik. Nie traktuję tego jako minus, bo cień jest tak tani, że w kwestiach wizualnych wiele nie wymagam. Ogromnym minusem jest uboga linia kolorystyczna i kiepsko dobrane do siebie kolory. Zdecydowanie pozostałe odcienie mnie nie kuszą. Z racji braku innych duochromów w neutralnych kolorach (nie mam z czym blendować), cień noszę solo. Używam tego produktu od: listopad 2012 Ilość zużytych opakowań: pierwsze
    Je2bnik
    18 września 2013 o 20:25
    Slabo
    Kupilam skuszona przeslicznym wzorkiem wytloczonym na cieniu oraz mini cena.Bez dluzszego zastanawiania wlozylam do koszyczka nr 01 i 03.Cienie bardzo roznia sie miedzy soba jakoscia w zaleznosci od koloru.Tak jak ktoras moja poprzedniczka twierdze ze turkusowy cien slabo trzyma sie powieki i nie jest zbyt napigmentowany.Kiepsko sie tez rozciera i laczy z innymi cieniami.Z nr 01 jest znacznie lepiej,choc i tak wyglada troche inaczej w opakowaniu niz na powiece efekt przy nakladzie pracy jest ok.Cienie osypuja sie przy aplikacji.Nie sa tez trwale(ok pol dnia bez bazy).Cieni pouzywalam kilka mcy i oddalam w inne rece i ani troche za nimi nie tesknie. Używam tego produktu od: kiedys uzywalam Ilość zużytych opakowań: dwa