L'Oreal Paris True Match The Foundation Super Blendable Podkład dopasowujący się do skóry

Stara wersja produktu

• 21 marca 2017 o 17:51
    Naturalna twarz
    Używałam wiele podkładów, ale to właśnie ten podkład podbił moje serce! Zalety: - lekka konsystencja, - łatwo się nakłada, - przystosowuje się do koloru mojej skóry, - brak efektu maski, - krycie średnie, ale rewelacje, - drobinki trochę odstraszają lecz nie widać ich na twarzy, - wygodna aplikacja, - produkt jest zużyty w 100% bez odkręcania pompki, Wady: - zero! Ważne jest aby dobrze dobrać sobie kolor. Cyfry i literki opisujący kolor podkładu jest bardzo ważny. Polecam nakładanie podkładu pędzlem, gąbką .. Wtedy efekt jest naturalny.
  • 21 marca 2017 o 10:21
    jestem na NIE
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Do tego podkładu podchodziłam wiele razy. Moje koleżanki często go zachwalają, poza tym bardzo lubię nazwę "True Match" - daje ona mega obietnicę dobrego podkładu. Niestety, podkład niezależnie od bazy lub nawet jej braku, według mnie jest zbyt płynny, nie wtapia się w skórę, a tworzy raczej place z prawie kryciem i place bez krycia. Rozsmarowywanie go powoduje tragedię z zatkanymi porami i podkreślonym skórkami. Plusem jest opakowanie i ogólnie ładny wygląd. No i pozytywnie brzmiąca nazwa, na którą pewnie znowu się skuszę, jak zapomnę, że jest dla mnie fatalny ;)
  • 18 marca 2017 o 21:25
    bezpieczny
    Najbezpieczniejszy podkład jakiego używałam. Niezależnie od tego, czy rozprowadzamy pędzlem, palcem, beaty blenderem krycie jest dokładnie takie samo. Bardzo lekkie, ale dokładne. Komfortowy. Nie czuć go na twarzy. Zachowuje się tak samo latem, jesienią, zimą. Taki podkład który wybieram, gdy nie mam pomysłu na makijaż i nie chce mi się poprawiać ewentualnych błędów, bo wiem czego oczekiwać. Nie zmienia koloru. Ale...niestety schodzi z twarzy dość szybko - w moim przypadku: cera mieszana, dojrzała- jakieś 3-4h. Nie jest drogi, więc w sumie wybaczam. Opakowanie szklane doceniam bo widać ile produktu ubywa. Osobiście lubię. Polecam . Ciężko o wpadkę w przypadku zakupu.
  • 17 marca 2017 o 9:56
    Nie dla mnie
    Kupiłam odcień N2. Przed zakupem sprawdziłam kolor na testerze i wydawał się ok. Niestety nie dla mnie. Choć podkład ma odcień neutralny to na mojej naczynkowej cerze wygląda na różowy. Dla takiej cery ma też za małe krycie. Jest nietrwały. Podkład jest dosyć rzadki i sporą jego ilość wchłania pędzel czy gąbka. A należy do tej wyższej półki cenowej np. w Rossmanie,a więc nie jest ekonomiczny. Plus za ładne opakowanie z pompką.
  • 8 marca 2017 o 20:46
    bardzo fajny drogeryjny podkład
    Uważam, że ten podkład jest bardzo dobrym produktem zarówno na lato jak i na okres zimowy, jeśli ktoś nie lubi mocnego krycia. Używam odcienia N1 Ivory. -podkład świetnie stapia się z kolorem mojej skóry, nie ma różowych tonów, raczej żółte - ładnie zachowuje się z pudrem matującym Rimmel Stay Matte (akurat tylko z nim go obecnie łączę) - nie oksyduje, a wręcz dopasowuje się do koloru mojej skóry -ma przyjemną, lejąca konsystencję, dzięki której nie muszę się męczyć przy nakładaniu podkładu - w moim przypadku po około 9h wymaga tylko jednego przypudrowania, ale to jest naprawdę bardzo dobry wynik. Po przypudrowaniu wytrzymuje spokojnie jeszcze trochę czasu, ale wiem, że gdybym tego nie zrobiła, mógłby spłynąć albo zważyć się. Jest to jednak tylko kwestia przypilnowania. Myślałam, że mogę spodziewać się po nim wszystkiego co najgorsze, a tymczasem bardzo mnie zaskakuje. - krycie można delikatnie budować, podkład nie tworzy maski - jest łatwo dostępny - nie wiem, jakby się sprawdził nałożony pędzlem, bo nie próbowałam, ale nałożony dłońmi lub gąbeczką daje ładny, delikatny, satynowy efekt - opakowanie jest estetyczne i wygodne, podkład posiada pompkę, która się nie zacina Jedynym minusem jest cena. Kupuję go stacjonarnie tylko i wyłącznie na promocjach albo w internecie, ponieważ cena regularna jest dla mnie przesadą.