Nivea Diamond Gloss, Szampon nadający blask (nowa wersja)

Nivea Diamond Gloss Shampoo Szampon 250ml

• 1 września 2017 o 17:52
    efekt przeciwny do obiecanego
    Niestety ostatnie co można powiedzieć o tym szamponie to to, że dodaje blasku... Minusy: -wysusza włosy -plącze je -utrudnia rozczesywanie -daje efekt szorstkich i matowych włosów, które się puszą... Plusy: -ładny zapach -dobrze się pieni -oczyszcza skórę głowy
  • 1 września 2017 o 12:32
    Przetluszcza wlosy
    Niestety u mnie nie sprawdzil sie, ladnie pachnie, pieni sie, ale przetluszcza wlosy. Po uzyciu wlosy sa ulizane, bez objetosci. Polysk jest za duzy :(
    Zalety:
    Wady:
    • Przetluszcza wlosy
  • 1 września 2017 o 0:44
    Ok
    Szampon dobrze myje,łatwo się pieni,nie obciąża i nie przesusza włosów.Poza tym nadaje włosom miękkość i gładkość.Po umyciu włosy dobrze się układają i ładnie pachną.Zaletą jest również wydajność i dostępność szamponu.Jeśli chodzi o efekt nadawania blasku,to nic takiego nie zauważyłam.Mimo to lubię używać tego szamponu.
    Zalety:
    • łatwo się pieni
    • nie przesusza i nie obciąża włosów
    • nadaje miękkość i gładkość
    • wydajny
    Wady:
    • nie zauważyłam efektu nadawania blasku
  • 15 sierpnia 2017 o 22:11
    Dla mnie super
    Kupiłam ten szampon na promocji i za tą cenę jest super :) Włosy po umyciu są pełne blasku,błyszczą się przez 2 dni. Nie plączą się i nie obciąża mi włosów. Plusem jest to,że opakowanie jest przezroczyste i widać zawartość szamponu :)). Na pewno za tą cenę kupie go jeszcze nie raz :*
  • 29 marca 2017 o 16:49
    przereklamowany
    Kolejny szampon Nivea, który się u mnie nie sprawdził. Kolejny produkt tej marki, który strasznie obciąża włosy. Dobrze się pieni, włosy są czyste, ale oklapnięte, mało puszyste. Mam wrażenie, że szybciej się przetłuszczają. Nie kupię go już więcej, nie polecam.