Garnier Ultra Doux, Sekrety Prowansji, Szampon do włosów z tendencją do przesuszania `Morela z Rousillon i olejek migdałowy`

ULTRA DOUX Szampon do Włosów Sekrety Prowansji Morela i Olejek Migdałowy 400 ml

• 18 lutego 2017 o 19:13
    Do oczyszczania włosów
    Używałam go 1-2 razy w tygodniu do oczyszczania skóry głowy oraz włosów. Bardzo ładnie pachnie, przezroczysta konsystencja, dosyć gęsty, dobrze oczyszcza włosy, ładne opakowanie. Nie podrażnia skalpu. Mam włosy przetłuszczające się, szampon ten nie obciąża włosów, nie plącze ich. Myślę, że spróbuje innych wersji zapachowych szamponów Garnier Ultra Doux ale tych, co są przezroczyste.
    errola
    8 grudnia 2016 o 9:36
    sama nie wiem
    Używałam go w okresie jesiennym i w krótkim okresie w zimie. W sumie to byłam bardzo zadowolona. Czasami obciążał moje włosy i przyspieszał ich przetłuszczanie się. Generalnie lepiej sobie radził, gdy nie nakładałam odżywki, bo wtedy to już zupełnie była klapa... i to w dosłownym znaczeniu tego słowa.  Na pewno nadrabiał zapachem, który bardzo śliczny o odprężający. Czy to były morele? nie mam pojęcia, ale to nieważne, bo był i tak śliczny.
    AnnKaSe
    24 listopada 2016 o 12:34
    Polecam
    Szampon o zjawiskowym zapachu, miłej konsystencji i wydajności. Pojemność 400 ml starczyła mi na około 3 miesiące. Opakowanie: Ergonomiczne, łatwo wydobywa się z niego produkt, nie zapowietrza się, dzięki czemu jest łatwiejsze w obsłudze. Szampon: Zapach cudowny, pięknie nawilża, odżywia i ułatwia rozczesywanie moich baaardzo skołtuniałych i puszących się włosów. Bardzo chętnie kupie ponownie.
  • 18 listopada 2016 o 21:17
    Udany jest.
    Udany jest ten szampon. Nie dość, że bardzo ładnie wygląda -spójrzcie na tę grafikę, ładnie pachnie, to jeszcze dobrze sobie radzi z moimi kłaczkami. Ma aksamitną konsystencję, jakby z dodatkiem olejku. Dobrze się pieni. Nie niszczy włosów i nie podrażnia skóry głowy. Nie obciąża włosów- w żadnym wypadku. Natomiast nadaje im gładkość i blask. Wyglądają naprawdę dobrze. Pachnie delikatnie, ale słodko. Morelą i olejkiem. Dokładnie. Muszę go sobie znowu kupić. Dobrze, że Wizaż udostępnił opcję- dodaj do torebki. Dodaję.
  • 30 września 2016 o 23:42
    Kolejny udany szampon Garniera - doskonale oczyszcza, nie obciąża włosów i ułatwia ich rozczesywanie. Kosztuje niewiele, jest wydajny i bardzo przyjemnie się pieni. To co też w nim lubię to słodki zapach, który utrzymuje się pewien czas na włosach i piękne opakowanie. Wrócę do niego :)