Sensilis Upgrade, Lipo Lifting Intensive Serum Serum na twarz i dekolt

Keleno
    10 sierpnia 2016 o 10:39
    Okropny
    Używa od:próbka
    Miałam możliwość wypróbować ten kosmetyk i bardzo się cieszę, bo jest po prostu okropny. Do tej pory miałam styczność jedynie z serią Glacier, która całkiem przypadła mi do gustu, a to serum... brak słów. Paskudna, klejąca konsystencja, obrzydliwy zapach (nie wiem co to jest - rozpuszczalnik? klej?). Dla mnie porażka, nie wyobrażam sobie jak ktoś może się tym smarować.
  • 29 listopada 2013 o 9:55
    Godne polecenia!
    Używałam tego serum,razem w zestawie z emulsją Upgrade .Oba produkty wspominam z przyjemnością! Lubię pięlęgnację Sensilis,Algotherm. Dobry skład,widoczny efekt działań i przyjemność uzywania(zapach,konsystencja,wchłanianie)Dla 30,40 plus to dobra kuracja ujędrniająco- rewitalizująca.Buzia nabiera blasku,opuchlizna jesli ktos ma predyspozycje,zostaje zmniejszona,napięcie skóry w czasie uzywania zauwazalne gołym okiem..Napisałam,że nie wiem,czy kupię ponownie,ale to tylko dlatego,iz wciąż nowości jakieś wychodzą i kuszą człowieka:)Ale gdyby był jakiś promocyjny zestaw,lub dostałabym w prezencie-przyjmę lub kupię z ochotą! Używam tego produktu od: 7 mcy temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 20 marca 2013 o 19:13
    Jest ok.
    Używanie tego serum zaczęło się od rozczarowania :( Kupiłam ten produkt w ciemno, bo bardzo lubię kosmetyki z tej firmy, wszystko mi pasuje, więc stwierdziłam, że tu będzie podobnie. Otóż nie, a powodem tego jest żelowa konsystencja tego serum, za którą nie przepadam i odejmuję jedną gwiazdkę. Ale kupiłam i trzeba używać... Potem okazało się, że to całkiem przyzwoite serum: - wspomniana przeze mnie żelowa konsystencja ma kolor zielono-szaro-niebieski, dość niespotykany w kosmetykach - pięknie pachnie, jak wszystkie kosmetyki z tej firmy - łatwo się rozsmarowuje i dość szybko wchłania - ma super praktyczny pojemnik z pompką, która podaje tyle żelu ile potrzeba Tyle wiadomości technicznych. Co do działania to trudno mi określić, czy zredukował mi drugi podbródek bo takiego nie posiadam, natomiast na pewno doskonale napina skórę, poprawia owal, cudownie nawilża i odżywia. Po zastosowaniu tego serum twarz robi się taka świeża i gładka. Nie roluje się, nie podrażnia, nie uczula, nie wysusza, a to jest dla posiadaczki suchej i raczej wrażliwej skóry bardzo istotne. Produkt wart wypróbowania, ale dla mnie nie jest to must have. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe, drugie rozpoczęte