Soraya Make - Up HD Self Adaptor, Podkład matujący

OlaMK
    8 maja 2015 o 19:30
    W porównaniu do innych podkładów Soraya, ten jest słaby.
    Ten podkład nie jest zły - lepszy niż niejeden z wyższej półki cenowej. Nie smuży, dobrze się wchłania. Soraya w ogóle robi dobre, tanie podkłady do codziennego, "naturalnego" makijażu. No właśnie - ten jest słabszy niż podstawowa, najtańsza wersja podkładu Soraya. Nie mogę zrobić rozbicia na + i - tego podkładu, bo po prostu nie widzę sensu kupowania go, gdy cała reszta podkładów Soraya jest od niego lepsza. Używam tego produktu od: zalega u mnie już od ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 23 października 2014 o 16:14
    jeden z najlepszych w takim progu cenowym
    Dostałam go od koleżanki. Bo jej cera jest bardzo jasna, a odcień 01-beż był dal niej za ciemny. ja przy cerze lekko opalonej musze przyznac, że podkąłd naprawdę jest dobry. Mam świecacą się skórę tylko na nosie jest przesuszona i schodzi. ten podkałd jak jeden z niewielu prawei całkowice wygladza, tak że nie widać tej suchej skróy. Trochę za mało matuje jak dla mnie, ale i tak używam dodatkowo sypkiego. Plusy: cena wygładza wyrównuje koloryt ładny odcień nie daje efektu maski nie zmienia kolory po dłuzszym czasie "noszenia" nie widac moich wysuszonych skórek koło nosa w miare dobrze kryje Minusy: opakowanie troche nieergonomiczne i nieekonomiczne :) troche słabo matuje brak odcienia dla jasniejszej karnacji
  • 9 listopada 2013 o 12:11
    Nadal będę go używać.
    Ten podkład ma wiele plusów i widziałam, że dziewczyny się już o nich rozpisały tzn. - dobra cena - rzeczywiście matuje - jest wydajny - nie ciemnieje itd. Aczkolwiek mankamentem tego fluidu jest opakowanie, dozownik no nie wiem jak to nazwać ale jest bardzo ciężko wydobyć podkład z opakowania i przez to wydaje się jakby była już go tam garstka. Używam tego produktu od: Niecałego miesiąca Ilość zużytych opakowań: Jedno w połowie
  • 11 października 2013 o 13:10
    Nie dla mnie
    Matowanie okej, jednak najjaśniejszy odcień jest dla mnie zdecydowanie za ciemny. Źle mi się go rozprowadza, a zapach jest przytłaczający. Najgorszy podkład matujący z Sorayi jaki miałam, a miałam już ich naprawdę dość sporo, gdyż Soraya to mój ulubiony producent podkładów. Pierwszy raz się zawiodłam, wracam do innych produktów tej marki. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: pierwsze
    Fiurka
    19 września 2013 o 13:02
    Naturalny wyglad
    Produkt uważam, za niemal doskonały. Jednak jak każdy kosmetyk posiada wady. Po nałożeniu wygląda się idealnie, skóra rzeczywiście jedwabista! Żadnych odznaczeń, jednolita kolorystyka bez plam, faktycznie twarz idealna. Jednak nie współgra ze wszystkim sypkimi pudrami. Totalnie szybko robią plamy z połączeniem pudru sypkiego Oriflame Beauty Studio Artist, natomiast bardzo ładnie współgra z sypkim Max Factor. Cena jest bardzo przystępna jak na produkt tej jakości. Efekt matujący też uważam za spełniony jednak nie na długo, ale chyba nie ma jeszcze na polskim rynku kosmetyków idealnych :) Jak najbardziej polecam. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe